2. czyta napisy
3. Jest wi-fi ready czyli kupujesz osobno moduł wifi
1. Normalnie tego TV już nie ma - i naprawdę ciężko już uwierzyć że nagle sklep ma taki nowy. Bardziej jestem skłonny myśleć że dopiero wrócił z serwisu po wymianie np matrycy
hmm... ale czyta juz normalnie wszystkie napisy w kazdym formacie, czy trzeba miec je w nadal w pewnym formacie.. juz nie pamietam co to bylo [] czy to {}
ja wlasnie dlatego zrezygnowalem z ogladania filmow wyswietlanych przez samsumga bo wiele razy nie bylo zadnych napisow.. a jak jakies byly co sie pojawily to z biegiem filmu zaczely sie spozniac coraz wiecej.. to tez podlaczylem sobie kompa do telewizora.. i z XBMC nie mam zadnych problemow
pozdrawiam i polecam samsunga bo sam mam C650 40 cali..
dodam jeszcze, ze kupujac jaralem sie strasznie tym ze ma 100Hz.. czego nie uzywam, wiadomo ogladajac filmy a moj xbox chyba tego nie uzywa..
jaralem sie tez strasznie tymi aplikacjami i youtube'em.. az sie okazalo ze YT samsungowy po pierwsze nie ma dostepu do wszystkiego co jest na youtube.. a takze sobie zartuje z uzytkownikow bo jakos tych filmow jest doslownie smieszna w czasach HD.. i telewizoru Full HD jakim c650 jest..
mieszkajac w Irlandii - nie mam tez dostepu do polskich aplikacji.. co jest zartem numer dwa..
z tego co poczytalem.. to widze ze mozna PVR odblokowac a takze zainstalowac jakis widget youtube3D i wtedy YT na samsungu poleci w HD.. czyli 720p conajamniej..
pytanie tylko dlaczego musze kombinowac z YT czy PVR'em.. i ryzykowac strate gwarancji.. kiedy telewizor kosztowal mnie prawie 900 euro.. nie wiem..
ale telewizor jest dobry ogolnie.. zadowolony jestem.. caly czas licze ze samsung sie opamieta i aplikacje bede mogl miec jakie chce, YT poleci u mnie na legalu w HD.. PVR zostanie odblokwany z kolejnym updatem a filmy z dysku pojda wszystkie i razem z kazdymi napisami w TXT.
you can say that I'm a dreamer, but I'm not the only one...
pozdrawiam