To poratuje ktoś z tą kalibracją?? Bo żeby przeszukać te 344 str. to potrzebuje chyba z tydzień ;(
@grzewoj
bo Ty to cudotwórca jesteś
Odtwarza nawet profil High@L5.1 pod warunkiem że parametr RefFrames nie przekracza wartości 8 klatek.cześć
Nasz tv nie odtworzy mkv level 5.0?
Bo widze że, nie daje rady może w nowym sofcie cos zmienili?
Aktualnie mam FW 3005.1 i pliki mkv High@L5.1 do 8 RefFrames działają.a na jakim firmware,bo cos mi sie zdaje ze z profilami pogmatwali troszeczkę
moge podać wam sampla z hotfile z plikiem mkv który mi nie działa?
Film ten ma 8 klatek i profil 5.0 ale jakoś nie chce mi odtworzyć
Jak masz w routerze więcej wyjsc LAN to najlepiej puścić kabel z routera do TV. Jak nie masz wolnych gniazdek w routerze, albo nie da się puścić kabla to masz dwie opcje:Mam pytanko
moja instalacja internetowa wyglada tak:
gniazdko>kabel tel>router> z routera kabel ETTH do kompa (router posiada wifi)
Chcial bym puscic internet w okolice TV (Chce podlaczyc tv internetu i miec mozliwosc podlaczenia innego urzadzenia w przyszłosci )
Co polecacie do takiego zabiegu???
Jak to rozwiazac najlepiej ?
@grzewoj
bo Ty to cudotwórca jesteś
modelu 32 calowego nie ma na matrycy SQ,dopiero model 40 posiada takowa matrycę
a gdzie kupić. Euro na Wileńskiej,maja bankowo,wczoraj sprawdzałem
zauważyliście że Polsat nadje na naziemnej w HD to jakiś test??? wcześniej nie było żadnego info o tym
zauważyliście że Polsat nadje na naziemnej w HD to jakiś test??? wcześniej nie było żadnego info o tym
Mój TV czyta nawet profil High@L5.1 z parametrem RefFrames 16 klatek, ale tylko sample.Odtwarza nawet profil High@L5.1 pod warunkiem że parametr RefFrames nie przekracza wartości 8 klatek.
Tylko że na razie wygląda to gorzej niż SD