no ja kiedys gadalem z gosciem z samsunga i on raczej niesmialo stwierdzil ze aktualizacje to tylko latanie bledow - typu zla czcionka lub break w wersji litewskiej.
Na zdrowy rozum to gdyby mieli cos dodac w aktualizacji, np obsluge 3D albo jakies inne rzeczy to piali by o tym na cala siec
grzewoj ja mam wersję softu z marca ub roku, działa mi net, śmigają wszystkie filmy łącznie z przerabianymi m2ts. Stwierdzam to samo co Wigash - nie warto zmieniać softu dopóki nie ma w nim czegoś na prawdę istotnego a nie np prawidlowe wyświetlanie jakiegoś napisu na Litwie
witam wszystkich
mam problem z portami usb gdyż nie widzą pendriva lub dysków zew co można na to poradzić??????
jak bym czytał tekst tłumaczony google translator na język polski czyli... nieudolnieMam Bardzo trudne pytanie mianowicie granie na xboxie 360 w GAME MODE i dźwiękiem . Mianowicie po zamianie na ten tryb samsung sam sobie bez mojego pozwolenia zmienia dźwięk z manualnego na "FILM" który jest zdecydowanie za ostry i kompletnie bez efektu basu (przy manualu wyciągłem co się tylko dało). PROSZĘ o pomoc jaka kolwiek zmiana manualna z tego okropnego trybu dzwięku "FILM" by mnie ratowała od ogłuchnięcia piskliwego dźwięku.
mam do tego telewizora podłączony dekoder ADB 2850 kablem hdmi i na telewizorze jest wyświetlana rozdzielczość 1920x1080(25/274Mhz)z przeplotem-taką informację podaje dekoder.
Natomiast telewizor daje info:1920x1080i@50Hz.i w związku z tym pytanie,czy tak ma być,czy jest to optymalna rozdzielczość?Nadmienię jeszcze że Motion mam wyłączony.
niedociągnięcia 40C650
Po drugie niezależnie od wersji matryca koszmarnie podświetlona.
Widoczne gołym okiem pionowe pasy jaśniejsze i ciemniejsze na ekranie, najbardziej rzucają się jak oglądamy mecz i jest ruch kamery.
...
Mam problem z minimalnym brakiem synchronizacji między obrazem i dźwiękiem oraz czasami lekkim "klatkowaniem" obrazu (zauważalne na polskich serialach przy szybkich ruchach aktorów). Ściągam DVB-T z Łosic k. Siedlec, do nadajnika mam ok. 20 km. Stara antena kierunkowa znajduje się na 4 piętrze bloku (idealna widoczność na nadajnik). Siła sygnału wynosi 93, zakłóceń 0. Wie ktoś może co może być przyczyną ww. problemu? może to być spowodowane starą anteną? Wymiana na np. Antena telewizyjna DIPOL 16/21-69 ze wzmacniaczem LNA-177
mogłaby pomóc?
P.S. Czy mógłby ktoś podrzucić najlepszą uniwersalną konfigurację ustawień jak dla przeciętnego Andrzeja? mam 46' na matrycy SQ02. Może być PW na odjazdowicz@wp.pl
Pozdrawiam