Kasio
Member
Witam, mam dość nietypową prośbę czy ktoś mógł by mi zmierzyć jakie wymiary ma pudło bo sam sobie chce tv przywieź a nie wiem czy wejdzie ( pacjent to opel astra h hatchback). Można wieź tv na leżąco?
I jeszcze jedno jaki jest rozstaw nóżek w 65 calach (ks7000) w węższej konfiguracji i szerszej? Z góry dziękuje za pomoc.
edit. znalazłem Opakowanie (SxWxG)
1565 x 947 x 155 mm
Nawet na pudelku masz narysowane że nie WOLNO TV przewozić na leżąco !!!!!!!!! może pęknąć , albo będziesz miał problemy z cloudingiem jak się powygina, ale to wiadomo może się nic nie stać , ja bym nie ryzykował ...
ejjj nie przesadzajcie że te Tv sa jak jajko .Transport z fabryki do magazynów firmowych odbywa sie na leżąco wiec.... bez paniki .Samsung bardzo dobrze zabezpiecza towar do wysyłki.Ja swojego UE65KS9000 przewoziłem na leżąco w kombiku na płaskiej podłodze wyłożonej trzema kocami,na opakowaniu jest narysowana strzałka gdzie jest przód czyli ekran,sprzedawca był dobrze obeznany w temacie TV i transportu,zalecił na leżąco ekranem do dołu,zresztą przed kupnem rozpakowałem i sprawdziłem ekran,stan opakowania i zabezpieczenia ekranu i nie ma możliwości gdy Tv leży płasko ekranem do dołu żeby coś sie uszkodziło.