Napis "CANAL+WEEKEND" powala. Niech takie coś uzyskają na LEDach. He He!
Wygląda super. Ciekawy jestem tylko jakie ma wady....
jestem realistą...
Jak już go zainstalujesz i poustawiasz to opisz wrażenia. Interesuje mnie 3D... jak to wygląda, czy nie jest za ciemny obraz, crosstalk i migotanie
A ja właśnie kupiłem dziś PS51E8000 za :hihi:5.699,00 w Neonecie.Jak pójdzie dobrze wjedzie jutro a jak nie to w poniedziałek.
Słuchaj, czy Neonet i neo24 to te same sklepy? Czy tylko identyczne witryny? Bo ceny mają różne.
Szczerze mówiąc nie myślałem że 64'' jest tak drogi... 12,5k w Euro.
Czy ktos z posiadaczy E8000 slyszy bzyczenie/buczenie tej plazmy z dalszej odleglosci niz 1 metr ?
przez pierwsze 100 godzin odlądać obraz rozciągnięty na cały ekran czy 16:9 z pasami czarnymi na dole i górze?.
Skoro docierasz tv,to pilnuj pełnych proporcji ekranu i ustaw kontrast w połowie skali.
Jak z wielkością? Te 51" jest w sam raz? Może podpowiesz mi czy przy 3,20 - 3,50 metra od ekranu warto pchać się w 60"? Może ta wielkość wystarczy? Wiem że to gdybanie ale każda opinia jest ważna.
Send from Tapatalk
Adrian ale na niektórych kanałach z N-ki nawet jak jest ustawione na pełne proporcje ekranu to wskakują pasy na górze i dole np TVN7 jak leci film a na niektórych kanałach jak Comedy Central obraz wychodzi poza ekran i logo obcięte do połowy.Pytanie jak długo się pilnować z tym obrazem i kontrastem?
Przemo w zupełności 51'' tobie wystarczy jest wielki a 60'' jak pisał Adrian do BD
Bo masz źle ustawione proporcje obrazu w dekoderze n-ki.
Jeśli dobrze pamiętam powinno być:
STANDARD
ROZCIĄGNIĘCIE
Docieranie do ok.200h
Przemo 51'' - będzię git - ja mam 4,20 i dla mnie jest optymalny