a co masz konkretnie na myśli?
nie znam osoby, ktora po 2-3 dniach uzywana TV nie stwierdzilaby, ze jednak wartoby bylo kupic wiekszy panel niz ten, ktory sie faktycznie kupilo ...
A widzisz... U mnie będzie wisiał na ścianie i maksymalnie będę go oglądał z 3,5 metra. Częściej jednak odległość będzie bardziej zbliżona do 3m. Także w moim przypadku 51" jest optymalne.
Moja małżonka spytała to jaki chcesz kupić TV.............więc jej odpowiadam że najlepsze rozwiązanie to 64"............więc żonka na to pokaż mi na ścianie jaki on będzie ................. wiec rozciągnołem miare i pokazałem jej po przekątnej 164 cm .............. chwyciła się za głowę i wyszła nic nie mówiąc he he he ...............To był syndrom patrzenia przez 5lat w 32'' CRT :bober:
Ale myślę że 51'' też wystarczy chciałoby się 64'' ale 4 koła więcej to kapke dużo
ahhhh te kobietyHehe to tak samo zareagowala moja zona jak uslyszala ze planuje kupic 51 cali a do tej pory 21 cali 2-2,5 m od sciany
im większy tym lepszy
też tak sądze miałbym zgwózdke po tygodniu że nie kupiłem 60 lub 64'' dla małżonki byłoby ok ale ja bym się gryzł w d...e że nie kupiłem większego.Znam to z autopsji
A tak będzie na ścianie która ma 5m długości a na niej komoda 2 metry na niej 64''E8000 po bokach Quadral Platinum 180Watt i na ścianie tylnej 2 x 150 Watt na wieszaczkach Vogel`sa i kino pełną gębą
Nie za wysoko ten TV,komody maja okolo 90cm plus wysokosc TV ,jak postawisz na komodzie bedzie za wysoko,bedziesz glowe do gory podnosil a najwygodniej jest patrzec na wprost
No to będzie trzeba pomyśleć może zestaw typowy pod TV ?
A tak na marginesie na jakiej wysokości ustawić TV ? Są jakieś standardy ?
Dzisiaj byłem w MM pstrykłem pare zdjęć
Co z tymi zdjęciami jest nie tak...