Ja mam filmy z kamery Canon HF200 w postaci mts. Wystarczy tylko zmienic rozszerzenie na *.mkv i dziala bez problemu z pendrive USB. Nie potrzeba nic przerabiac TV sobie radzi z moimi plikami mts tak wiec twoje tez powinny dzilac. Ja mam jeszcze problem z dzwiekiem. Pomimo ze fimy sa AC3 musze konvertowac, ale sam dzwiek (kilka sekund).Witam Panowie - mam sporo filmów nagranych kamerą AVCHD - co powinienem zrobic żeby zmienic je na "mkv" ....
Witajcie, tak sobie czytam wątek od prawie roku i pomyślałem, że czas coś dodać do swojego TV. Zacząłem od PRV + zgrałem, rozpakowanego na pena, którego sformatowałem na FAT, odpaliłem w CL w gra - zapakował się - super. Po wciśnieciu REC zaczął nagrywać. po naciśnięciu STOP przestawał. Niby ok, w OSD widziałem mijający czas nagrania, natomiast nie zmieniała się ilość MB - cały czas było 0. Po odpaleniu plików nagranych w formacie TS - okazało się, że są puste - rozmiar 0.
I tu pytanie co zrobiłem źle? Że niby nagrywa, a nie nagrywa, bo powstający plik jest pusty?
Wymiękam - pomoże jakaś dobra dusza?
edytuj sobie plik mybuttons.confodpaliłem aplikację mybuttons ale jak zmodyfikować komendy poszczególnych guzików?
Witam - nagrywam programy satelit. tunerem "globoS1" są to programy 16:9,jednak przy odtwarzaniu ich z USB w tv.Samsung 650,40' obraz pokazuje mi tylko 4:3 - nie mogę zmienić też wielkości obrazu ,pokazuje mi "funkcja niedostepna" dlaczego tak sie dzieje.? Dzieki