Jak najbardziej mogą Ci sprawdzić telewizor przed wysłaniem ja kupiłem przez internet szukałem wyszukiwarką "Ceneo" i wybrałem według mnie bardzo dobry i tani sklep internetowy "Electro" i kupiłem LE37B650 jestem zadowolony z zakupu i TV do dzisiaj po roku gra elegancko Tu masz link http://www.electro.pl/produkt-SAMSU..._29_2B_400_zl_od_Samsung_Polska-107915,3.html jeszcze Samsung po zakupie zwraca 400 zł. ale możesz poszukać sobie sam, i tak nie masz się co martwić zakupy przez internet są ustawowo chronione, masz prawo zwrócić towar do 10 dni z powrotem do sklepu bez podania przyczyny oni muszą odebrać za darmo "Samsung polska"z kolejni prowadzi sprzedaż door to door czyli nic Cię nie obchodzi transport wszystko na ich koszt. Szukaj tanio, kupuj bez obaw parę zł. więcej i możesz zapłacić w domu przy odbiorze, i sprawdzić przy kurierze.Witam mam takie pytanie na swojej liscie telewizorow ktore wybieram mam samsunga LE-55B650 jaka matryce szukac jesli zdecydowalbym sie na owy telewizor. Cos doczytalem ze matyryca SQ01 sony/samsung jest najlepsza.
Druga sprawa czy kupujac telewizor przez internet mozna prosic o sprawdzenie jego sprawnosci przed wysylka. Coby nie trafic na telewizor zombi. Widzialem tu na forum ze wiele osob mialo taki problem. Kupili telewizor niedzialal lub tego samego dnia padl i zamiast wymiany telewizor odrazu rafia do serwisu. Sam raz to przerabialem. Czy mozna prosic/zadac zeby sklep sprawdzil sprawnosc urzadzenia przed wysylka?
Dziekuje i pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: