przed zmiana tez nie dzialalo nie widzi na pendrivie filmu w tym formacie flaszka na ntfs sformatowanajak to z pendriva ci nie odtwarza wszystkim odtwarza tylko tobie nie
a przed wgraniem tego najnowszego softu tez ci nie odtwarzal z pena?
przed zmiana tez nie dzialalo nie widzi na pendrivie filmu w tym formacie flaszka na ntfs sformatowanajak to z pendriva ci nie odtwarza wszystkim odtwarza tylko tobie nie
a przed wgraniem tego najnowszego softu tez ci nie odtwarzal z pena?
Tylko, że wgranie spatchowany softu z VideoARv1 powoduje (teoretycznie) utratę gwarancji, a użycie AVrfix2 nie.no nie wiem ja wgralem sobie soft juz chyba z wbudowana taka aplikacja (ktory zreszta znalazlem u nas na forum kilkanascie stron wczesniej) mam mozliwosc zmiany obrazu na wyzej opisane formaty bez kombinowania z penem (...)
Co sądzicie o tej aplikacji i sposobie opisu? Sądzę, że można w ten sposób opisać więcej rzeczy, które kryją się w czeluściach forum SamyGO. Macie jakieś swoje znaleziska?
Dograj na pena jakiegoś divixa i w tv przełącz na widok podstawowy. Powinno działać.przed zmiana tez nie dzialalo nie widzi na pendrivie filmu w tym formacie flaszka na ntfs sformatowana
Chyba oszaleliscie wiecie jak wyglada naprawa gwarancyjna? bo ja wiem pisałem juz o tym wczesniej Denerwowaly mnie takie duszki pojawiajace sie za postaciami np osoba w czarnym ubraniu na tle jasnej sciany jak sie poruszala to pozostawaly za nia taka biala poswiata wystepowalo to tylko na TVN najczesciej przy W11 zadzwoniłem wiec do serwisu Po tygodniu przyjechało dwoch panow obejrzeli powiedzieli ze oni nic tu nie widza ale ze i tak plyte wymienią dla swietego spokoju ja miedzy czasie zorientowalem sie ze to nie wina tv bo na innym starym kineskopowym jest to samo nawet juz nie chcialem aby wymieniali a oni na siłe przeciez za darmo nie bedą jezdzic . Po tygodniu znow przyjechal juz tym razem jeden pan wymienil plyte i nic sie nie zmienilo poza tym ze mialem niebieskie menu a teraz mam czerwoneTylko, że wgranie spatchowany softu z VideoARv1 powoduje (teoretycznie) utratę gwarancji, a użycie AVrfix2 nie.
nie moge znalesć gdzie sie przełacza na widok podstawowy ??Dograj na pena jakiegoś divixa i w tv przełącz na widok podstawowy. Powinno działać.
Chyba oszaleliscie wiecie jak wyglada naprawa gwarancyjna? bo ja wiem pisałem juz o tym wczesniej Denerwowaly mnie takie duszki pojawiajace sie za postaciami np osoba w czarnym ubraniu na tle jasnej sciany jak sie poruszala to pozostawaly za nia taka biala poswiata wystepowalo to tylko na TVN najczesciej przy W11 zadzwoniłem wiec do serwisu Po tygodniu przyjechało dwoch panow obejrzeli powiedzieli ze oni nic tu nie widza ale ze i tak plyte wymienią dla swietego spokoju ja miedzy czasie zorientowalem sie ze to nie wina tv bo na innym starym kineskopowym jest to samo nawet juz nie chcialem aby wymieniali a oni na siłe przeciez za darmo nie bedą jezdzic . Po tygodniu znow przyjechal juz tym razem jeden pan wymienil plyte i nic sie nie zmienilo poza tym ze mialem niebieskie menu a teraz mam czerwone
Tak ze panowie jaka utrata gwarancji ??? Ten koles nawet nie miał pojecia o czym do niego mowie jak pytalem o inne kwestie techniczne tego tv
Samsun wspopracuje z prywatnymi serwisami rtv a oni tam bladego pojecia nie maja ze mozna nawet soft uaktualnic a co dopiero sprawdzac logi z plyty głownej czy soft był zmieniany na inny czy nie!
Im zalezy aby wymieniac i faktorki samsungowi wysylac i tyle !!!
nie moge znalesć gdzie sie przełacza na widok podstawowy ??
ok juz znalazlem i dziala dzieki
czytalem czytale ale jakos nikt tak dosłownie nie powiedział co i jak z tymi filmami z pena.Dlatego się wcześniej zdziwiłem dlaczego niby Tobie nie chodzą MKV z pena. A masz to przecież zapewnione. Ale juz dostałes dobrą odpowiedź. To jest właśnie potęga forum Forum które jest aktywne.
Program może nie jest nowością dla osób przeglądających forum SamyGO, ale chciałbym o nim wspomnieć bo dla wielu jest nieznany.
--ciach-- --ciach-- --ciach-- --ciach-- --ciach-- --ciach-- --ciach--
Co sądzicie o tej aplikacji i sposobie opisu? Sądzę, że można w ten sposób opisać więcej rzeczy, które kryją się w czeluściach forum SamyGO. Macie jakieś swoje znaleziska?
Co do wrzucania na pena filmu divx żeby widział pliki mkv:
wystarczy w zupełności stworzyć nowy plik, dać mu nazwe z rozszerzeniem .avi i bedzie działać, szkoda miejsca na cały film
Witam od paru dni posiadam LE40B651 i mam pare pytan:
1. co da mi upgarde oprogramowania ?? bo poczytałem troche i jedni piszą tak jedni tak, posiadam oprogramowanie 2009/09/03 stare ale chciałbym miec youtube itd.
2. da rade zainstalować kodeki do TV by z dlna odpalał np. rmvb divix
3. jest może jakaś strona z dodatkami do tego TV np. gierki, oprogramowanie (i co polecacie zainstalować) ?
4. można widzieć przez dlna swój pulpit komputera ?
5. da rade powiększyć rozdzielczość oglądanych filmów na YouTube np. do 1080p ??
pozdro na razie tyle pytan do fachowców
Moze dlatego, że B650 nie ma mikrofonu. Nie wiem jak jest w TV serii 7000 i 8000, ale bez mikrofonu SKYPE chyba nie ma sensu.