Mógłby ktoś pokazać/opisać jak działa Skype z tych widget-ów
Power InfoLink
podpisanych z logo Samsunga
Witam, a udało Ci się pobrać z tego linku Skype?

Mógłby ktoś pokazać/opisać jak działa Skype z tych widget-ów
Power InfoLink
podpisanych z logo Samsunga
Gąbka tylko lekko zwilżona czystą wodą (takie jak do mycia naczyń, tylko tą miękką stroną oczywiście), a potem na sucho jakąś miękką szmatką. Pamiętaj że TV musi być zimny. No i oczywiście bardzo delikatnie.Witam,
Musze się zapytać bo już mi ręce opadają. Czym czyścić matryce w tym samsungu, bo chciałem usunąć kocie łapy z telewizora, kupiłem płyn do czyśzczenia moniotrów lcd, później pianke, na końcu nawet ściereczki czyszczące ( takie wilgotne ), ale wciąż mam "pomazany" ekran. Dzwoniłem nawet do samsunga, to mi facet powiedział, żebym wodą mył, ale i to nie pomogło. Czym czyścicie swoje matryce w tym modelu?
Dzięki za odpowiedź,
Matissen
Witam,
Musze się zapytać bo już mi ręce opadają. Czym czyścić matryce w tym samsungu, bo chciałem usunąć kocie łapy z telewizora, kupiłem płyn do czyśzczenia moniotrów lcd, później pianke, na końcu nawet ściereczki czyszczące ( takie wilgotne ), ale wciąż mam "pomazany" ekran. Dzwoniłem nawet do samsunga, to mi facet powiedział, żebym wodą mył, ale i to nie pomogło. Czym czyścicie swoje matryce w tym modelu?
Dzięki za odpowiedź,
Matissen
le40b650
Witam szukałem tu trochę ale jednego nie mogę znaleźć. Mianowicie czy bardziej podświetlone rogi kiedy telewizor się włącza i jest cały czarny lub kiedy jest na Av i nie ma sygnału czyli też czarny ekran to sprawa normalna w tym modelu??
Czy mocniej podświetlone rogi o norma??
le40b650
Witam szukałem tu trochę ale jednego nie mogę znaleźć. Mianowicie czy bardziej podświetlone rogi kiedy telewizor się włącza i jest cały czarny lub kiedy jest na Av i nie ma sygnału czyli też czarny ekran to sprawa normalna w tym modelu??
Czy mocniej podświetlone rogi o norma??
Witam, dodam jeszcze, że do wilgotnej szmatki dodaje Ludwika do naczyń / usuwa tłuste plamy / a na końcu czyszczę płynem do monitorów.
Jeśli możesz to wymień, bo mamy identyczne telewizory i też nie zauważyłem takiego zjawiska w swoim pomazanym
Przy różnych ustawieniach można się dopatrzyć / zjawisk / nie jest to jednak problemem, opisz dokładniej jakie zastosowałeś ustawienia?
Mam lekkie obawy co do płynu do mycia naczyń. Nie zniszczy ekranu?![]()
Tylko żeby coś stamtąd pobrać trzeba się najpierw zalogować. Tylko jak to zrobić jak się nie zna koreańskiego
Da się jakoś tą stronę wyświetlić po angielsku?
Zrobię dziś zdjęcie i tu wrzucę. Mówię o opcji kiedy regulacja podświetlania jest wyłączona i w pokoju jest ciemno. Poziom czerni też jest wtedy wyłączony. Przy włączeniu w rogach tak jakby u środkowi widać widać takie jaśniejsze promienie
Sprawa jest nie do wykrycia w ciągu dnia i wtedy kiedy jest włączone oszczędzanie energii bo tv automatycznie odpala się ciemniejszy. Ważne żeby wyłączyć oszczędzanie i zrobić to w ciemnym pokoju np w nocy.
Czy w takich warunkach nie widać u was bardziej podświetlonych rogów??
klikasz edytuj i masz opcje usun postPryk99 napisał:Zbyteczny post 2, przepraszam
input lag, rozumiem że pingi są mniejsze a może jestem w błędzie ?mniejszy input lag i gorszy obraz