dragon79 napisał:edit: Na stronie Samsunga właśnie ukazała się nowsza wersja oprogramowania PC Share Manager 2.2
Prośba, daj linka bo nie mogę znalaźć. Czy zauważyłeś zmiany w działniu share managera?
dragon79 napisał:edit: Na stronie Samsunga właśnie ukazała się nowsza wersja oprogramowania PC Share Manager 2.2
hehejaktor napisał:Prośba, daj linka bo nie mogę znalaźć. Czy zauważyłeś zmiany w działniu share managera?
ferguss napisał:sam650 moglbys wrzucic fotke ekranu z poleceniem kopiuj (z USB)?
Mój jest montowany na Słowacji.sam650 napisał:Czy te Wasze TV są montowane na Słowacji czy gdzie indziej?
dragon79 napisał:Mój jest montowany na Słowacji.
sam650 napisał:W takim razie jedyną różnicą w oznaczeniu naszych telewizorów jest numer "boczny". Ja mam SQ01.
sam650 napisał:W takim razie jedyną różnicą w oznaczeniu naszych telewizorów jest numer "boczny". Ja mam SQ01.
triken napisał:witam wszystkich uzytkownikow
mam tv lcd 37b651 juz zej e 4 miesiace wszystko bylo ok
ostatnio jednak zaczyna sie znim cos dziwnego dziac
podczas ogladania ginie nagle obraz ekran staje sie czarny i nie swieca sie diody ktore normalnie widac podczas ogladania we wnetrzu tv .
jedynym ratunkiem jest wylaczenie i wlaczenie tv pilotem a w niektorych przypadkach i to nie pomaga i trzeba odlaczyc go z pradu.
Moze ktos spotkal juz sie z takim przypadkiem-moze to kwestia jakis ustawien a moze juz tv sie sypie .![]()
sam650 napisał:CONTENT, kursor w lewo ,ENTER, kursor w prawo, ENTER, kursor w dół, ENTER. I co ? U mnie w tym miejscu kursor jest na pierwszej galerii i mam do wyboru menu podręczne z opcjami "Odtwórz", "Usuń" i "Usuń wszystko". A jak u Was?
pldeczek1 napisał:A czy ktos instalował ten soft ? i pytanie czy instalacja takiego softu wiaze sie z utratą gwarancji?![]()
mcold napisał:Dziwna sprawa.
sam650 napisał:Mam jeszcze jeden pomysł. Czy ktoś z posiadaczy feralnych TV z zablokowanym zapisem pamięci wewnętrznej próbował wchodzić do menu serwisowego? Jeśli tak (albo nie - ale się nie boi wejść), to może warto sprawdzić czy tam nie ma odpowiedzi na ten problem. Na początek bym sprawdził opcję "Wiselink Write" (u mnie ustawiona na ON), a potem "Hotel mode", "Shop mode", "USB Demo ON(SEC)", "USB Demo OFF(SEC)", "Exhibition Mode" - u mnie na OFF. Nie mam dokładnego opisu co oznaczają poszczególne parametry, ale tak mi się wydaje, że mogą mieć coś wspólnego z problemem. W razie czego, to mogłaby być ostatnia deska ratunku po wyczerpaniu oficjalnej ścieżki z Samsungiem (tj. odmową przyjęcia do serwisu). ALE OSTROŻNIE Z TYM!
Ja wchodziłem, ale trudno kombinować, jak się nie wie, co trzeba zmienić. Jeśli możesz, to zrób i zamieść tu zdjęcia tych stron konfiguracyjnych, żeby można było globalnie porównać ustawienia i zobaczyć czym się różnią.sam650 napisał:Mam jeszcze jeden pomysł. Czy ktoś z posiadaczy feralnych TV z zablokowanym zapisem pamięci wewnętrznej próbował wchodzić do menu serwisowego?
1. Nie od pewnego tylko od początkudiuval napisał:A ja mam prośbę związaną ze 100 hz. Od pewnego czasu po włączeniu dvd przez hdmi pokazuje mi że jest 1980x1020 50 hz i nie moge włączyc w żaden sposób 100 hz.
mcold napisał:1. Nie od pewnego tylko od początku
2. 100 Hz Motion to jest algorytm realizowany po stronie TV, sygnał jeśli nie jest z PC, ma zawsze 50Hz.
diuval napisał:Dzięki.
Czyli całe to 100 hz jest nic niewarte skoro tylko jest do komputera. Ja nie korzystam z komputera przez telewizor, a chciałbym mieć 100 hz w dvd bo akurat oglądam bardzo często.