pl_k napisał:Tak tylko na marginesie - jestem płci męskiej
A szczerze mówiąc to wątpię by się kablówce chciało coś takiego robić. Co innego Cyfrowy Polsat ...
pl_k napisał:Tak tylko na marginesie - jestem płci męskiej
A szczerze mówiąc to wątpię by się kablówce chciało coś takiego robić. Co innego Cyfrowy Polsat ...
allen napisał:Hej. Podłączyłem ten telewizor z komputerem (gniazdo od monitora w kompie - gniazdo PC na TV) i przy uruchamianiu działa wszystko ok, ale gdy po ładowaniu się Windowsa powinien pojawić się ekran logowania to na TV pojawia się komunikat sygnał niedostępny. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak się dzieje?
rafalex napisał:Witam,
Mam problem z połączeniem internetu do samsunga B650.
Mam w domu neostradę 1MB, nie było by problemu gdyby nie fakt, że ruter bezprzewodowy neostrady mam na 1 piętrze a telewizor na parterze. Zastanawiam się, czy mając ruter D-Linka z funkcją acces pointa mogę te dwa urządzenia połączyć bezprzewodowo i wpiąć D-Linka do telewizora????
Jeżeli tak to na jakich ustawieniach na obu ruterach.
Odpowiedzi prosze na priv Rafalex@wp.pl
Dzięki
zmien widok na podstawowy i zobacz czy dalej nie bedzie widac tych plikowLeszekTG napisał:Witam
Posiadam od dzis LE37B650. Wgrałem najnowszy firmware (2009/08/16_002004). Po tym zabiegu tv nie znajduje plików .mkv z dysku. Przed aktializacją było OK. Przeszukałem forum ale nic takiego nie znalazłem. Pozostaje wrocic do poprzedniego firmware (001010)?
maly1981 napisał:zmien widok na podstawowy i zobacz czy dalej nie bedzie widac tych plikow
u mnie to pomogło
A możesz sprecyzować jakie powinny być te parametry, bo jak mi się wydaje można je zmienić w zakładce karty graficznej? U mnie rozdzielczość była z tego co pamiętam 640x480 odświeżanie 60 Hz.asd1 napisał:Hmm, niewłaściwa dla TV rozdzielczość lub odświeżanie w komputerze?
co dziwne jesscze to to, że divxy i inne aviki są na pełnym ekranie mimo znacznie mniejszej rozdzielczości. Przykładowo film o rozdziałce 720x384 jest wyświetlany na pełnym ekranie natomiast przy rodzielczości 1280x688, 1920x816 pojawiają się pasy ;/ i bądź tu mądry :niewiem:pl_k napisał:A obraz nie jest zniekształcony (rozciągnięty) ? Albo obcięte boki obrazu ?
Bertro napisał:Witam
Mam zamiar kupić TV wybór jest spory a zwróciłem uwagę na samsunga 55B650 i prosiłbym posiadaczy tego modelu o wypowiedź czy warto go kupić. Używany będzie do oglądania TV z N - ki , grania na PS3 i oglądania filmów. Koszt tego TV w Łodzi to 7080zł. A może lepiej coś innego w tej cenie?
Proszę pomóżcie!!
Właśnie stoję przed dylematem co kupić sony 46w5500 czy samsunga 46b650 ale w tym temacie mało informacji właśnie jak jest podświetlona matryca jakie kąty i jakie wady ten tv posiada chodzi o obraz itd większość postów to multimedialne problemy żadnych konkretów.swojak1 napisał:[FONT="]Powiem tak? to wszystko zależy od tego do czego bardziej Ci jest potrzebny TV. do filmów duży jak największy, do gier ect. średni w góre ten TV serii B650-653 ma różne mankamenty na początku to prawie nikt ich nie chce zauważać dopiero później powoli wychodzą, było by tu dużo opisywać "ALE" przymykając oko na niektóre niedopracowania takie jak nie równo podświetlona matryca czy tym podobne rekompensuje w nim dużo tz. bajerów ja jestem z niego zadowolony ale mój kumpel posiada Filipsa obraz marzenie ale bajerów niestety mało. Tak naprawdę to musisz się sam siebie zapytać do czego go potrzebujesz bo ten TV ma dużo ale nie najlepiej dopracowanych dupereli.
Pozdro[/FONT]