asd1 napisał:.
Przecież Ci napisałem w pierwszej odpowiedzi, że nie będzie działać.
Nie zadawałem pytania.
Nie twierdziłem że musi działać tylko że powinno.
asd1 napisał:.
Przecież Ci napisałem w pierwszej odpowiedzi, że nie będzie działać.
Wormsik napisał:Panowie czy można dla każdego wejścia HDMI ustawić osobno właściwości obrazu (kontrast, kolory itp. ) ?
boniek1978 napisał:Każdy wypowiada się w samych superlatywach o sony w5500 a nikt nie chce pokazać że popularny "szajsung" z modelem b650 może być lepszy od tego modelu sony.
Swoim pytaniem dąże do tego czy waro dołożyć parę złoty i kupić 37" żeby mieć większy obraz ale jednocześnie nie stracić na jakości obrazu w porównaniu do 32". Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedzi. Pozdrawiam!
asd1 napisał:Po resecie TV (exit-em) nadal jest problem?
adwolf napisał:Niestety , w dalszym ciągu pamięć telewizora jest nie widoczna (nie dostępna)
sieniaw73 napisał:Witam,
od tygodnia jestem posiadaczem Samsunga LE37B650. po 5 dniach zaczał sie problem z obrazem tzn po wlaczeniu telewizora slychac dzwiek a obrazu brak. Gdy wyciagne wtyczke i ponownie ja wloze obraz pojawia sie od razu.Czy mial ktos z Was podobny problem ?? Jesli tak to prosze o info jak sprawa sie zakonczyła
Może to? (Być może wystarczy to zmienić na 4.1 jakimś programikiem do manipulacji nagłówkami)Profil formatu : High@L5.1
ideJ napisał:Może to? (Być może wystarczy to zmienić na 4.1 jakimś programikiem do manipulacji nagłówkami)