adwolf napisał:Niestety , w dalszym ciągu pamięć telewizora jest nie widoczna (nie dostępna)
No cóż, chyba tylko serwis, Ci pozostał...
adwolf napisał:Niestety , w dalszym ciągu pamięć telewizora jest nie widoczna (nie dostępna)
sieniaw73 napisał:Witam,
od tygodnia jestem posiadaczem Samsunga LE37B650. po 5 dniach zaczał sie problem z obrazem tzn po wlaczeniu telewizora slychac dzwiek a obrazu brak. Gdy wyciagne wtyczke i ponownie ja wloze obraz pojawia sie od razu.Czy mial ktos z Was podobny problem ?? Jesli tak to prosze o info jak sprawa sie zakonczyła
Może to? (Być może wystarczy to zmienić na 4.1 jakimś programikiem do manipulacji nagłówkami)Profil formatu : High@L5.1
ideJ napisał:Może to? (Być może wystarczy to zmienić na 4.1 jakimś programikiem do manipulacji nagłówkami)
mottlauspucke napisał:Zakupilem Samsunga 37B550. Pierwszego dnia po odpaleniu zaczął wydawać dzwieki podobne do tych jakie wydaje nosnik CD próbujący wczytac porysowana płyte, czyli głosno trzeszczec. Razem z tym trzeszczeniem wystepowalo snieżenie obrazu. I tak sobie grał cały wieczór , dnia nastepnego bylem zdecydowny udac sie do serwisu. Ale na drugi dzien wszystkie objawy znikneły (nagrzal sie czy co?).
W telewizorze chce wprowadzic wlasne zmiany w trybie serwisowy co jak mniemam moze wiazac sie z utrata gwarancji. I teraz pytanie; czy mozliwe ze usterka z pierwszego dnia dzialania TV moze sie powtórzyc czy tez moge juz wprowadzac swoje zmiany bez zmartwienia ze bede musial z nim pedzic do serwisu?
rafiklegia napisał:A jak wejść do menu serwisowego ?
Tak info prawidłowo ci wskazuje częstotliwość odświeżania jeżeli chcesz to zmienić wciśnij menu, tryb obraz, opcje obrazu i tu masz 100Hz Motion Plus i tu jest demo zobacz na czym to polega a następnie cztery możliwości ustawiania częstotliwości?gregorbart72 napisał:Witam
Kupiłem dzisiaj B32650 i uważam że jest to dobry wybór. Właśnie oglądam meczyk w 1080 i jestem zachwycony. Niepokoi mnie tylko jeden mały szczególik, mianowicie po naciśnięciu INFO w pilocie tv pokazuje sę komunikat: 1920 x1080i @50Hz.
Czy to oznacza że odświeżanie jest 50 Hz i jak to zmienić na 100 Hz
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
bsw napisał:Spróbowałem spreparować własną bibliotekę z gierką .swf w środku - sukces połowiczny na razie (TV skopiował, wyświetlił w menu, i powiesił się przy uruchamianiu - ale bawimy się dalej![]()