rozpakuj wpierwPioro napisał:witam, jak wyglada sprawa z aktualizacja oprogramowania, sciagnalem z netu aktualizacje oprogramowania wrzucilem na pendrive tego od samsunga i wyskakuje ze na tv "nie mozna odczytac pliku" co jest grane?
Pioro napisał:ale na stronie nie jest spakowany tylko w formacie .exe ?
asd1 napisał:Więcej danych: jaki dysk , jaka obudowa, jak długi kabel przyłączeniowy.
Dysk oczywiście jest widoczny w systemie ?damian474 napisał:HDD to WD800, kabel 1m
damian474 napisał:HDD to WD800, kabel 1m
Pioro napisał:no wlasnie uruchomilem i nic z tego ta aktualizacja mi nie chce sie wgrac... mimo ze jest plik .exe co moze byc nie tak?
Pioro napisał:no wlasnie uruchomilem i nic z tego ta aktualizacja mi nie chce sie wgrac... mimo ze jest plik .exe co moze byc nie tak?
bobby_69 napisał:A próbowałeś dodać IP TV do DMZ na swoim APC ?
Nie wiem czy przydzielasz adres TV dynamicznie czy masz ustawiony na stałe.
Jak dla mnie wystarczy ustwić stałe IP w TV i wpisać go do DMZ spowoduje to tak jabky wystawienie TV poza router.
Nie ma znaczenia to że są to urządzenia innych firm. Cała idea sieci byłaby wtedy bezsensu. Pan z urządzeniem X nie mógłby połączyć się z panem Y.bla napisał:jufers - poradnik DLNA czytałem - po tylu zjebach innych osób zadalem sobie trud i przeczytalem te 230 stron
Probowałem ale ni pomoglo.
byc moze powodem jest to ze mam dwa rożne urządzenia - roture główny to PLANET WRT-414 a APC to TP-LINK 543G
Na razie odpuszcza ten temat. - no chyba ze masz jeszcze jakies pomysly?
WitamRAMZES72 napisał:Witam - u mnie YOUTUBE dziala doskonale pod YAHOO. Kanały cyfrowe i analogowe - ustawione na ''inne''. Kraj wybrany w ustawieniach profilu - USA. Widgetów jest chyba więcej niż sześć.
[FONT="]Jest możliwość sprawdzenia ale także jest możliwość wyzerowania tych wskazań? Natomiast instrukcji jako takiej nie ma, trzeba szukać tych którzy już ryzykowali z ustawieniami i posiadają jakąś wiedze w tym temacie?[/FONT]adwolf napisał:Jestem posiadaczem LE40B651 - czy w menu serwisowym jest możliwość sprawdzenia godzin pracy TV (matrycy). Gdzieś słyszałem że jest taka opcja tylko nie wiem na co zwracać uwagę. Czy istnieje jakaś instrukcja z opisem menu serwisowego ?