Rzeczywiście Super. Nie masz czegoś podobnego, ale w 1920x1080? Gdyby ten film był w FullHD - pewnie wzrok by tego nie wytrzymał !
Witam, znalazłem parę w 1920x1080 na Chomikuj.pl, ale tylko bajki.
Rzeczywiście Super. Nie masz czegoś podobnego, ale w 1920x1080? Gdyby ten film był w FullHD - pewnie wzrok by tego nie wytrzymał !
*.mov nie sprawdzałem
Jeżeli chodzi o wmv to zależy jeszcze od codeca. U mnie na oprogramowaniu 2004 chodzi wmv3 a na pewno nie idzie wmva i wvc1. Trzeba konwertować.
Bardzo interesujaca propozycja szczegolnie dla nas pewno przewijanie bedzie dzialac a ciekawi mnie czy pociagnie film Full HD cena podobno okolo 120$ u nas pewnie 360 zlA co Wy na to:
/gadzetomania.pl/2010/01/06/pendrive-o-zerowej-pojemnosci-lecz-z-nieskonczonym-potencjalem/
...to jest mój pierwszy post tutaj...więc nie mogę jeszcze wklejać linków (musicie na początku powyższego adresu dokleić: http ).
Jak by cena była rozsądna to był by super zamiennik kart WiFi na USB
Szczęście w nieszczęściu że łatwo to przerobić na np. MKV.
Co nieskomplikowanego polecasz do przeróbki plików MOV na MKV?
A moze tak wejsc sobie na nasze slynne gugle, wklepac "mov to mkv" i w ciagu kilku sekund otrzymac gotowy przepis? Czy to takie trudne? Bedziesz czekal na odpowiedz i czekal a masz ja pod nosem.POzdro.
Spróbuj zmienić rozszerzenie MOV na MKVZ całym szacunkiem - od tego zaczynam, a gdy mam problem - pytam i proszę o radę. Po wejściu w google ściągnąłem MKV Converter (http://www.wikihow.com/Convert-MOV-to-MKV-With-Free-MKV-Converter) i niestety wyskakuje mi error, mimo że postępuję wg instrukcji.
Z kolei inne programy nie są darmowe. Zresztą konwerterów MOV to MKV nie ma zbyt wielu, w przeciwieństwie np. do MKV to MOV, czy MOV to AVI.
Dlatego proszę o pomoc kogoś, kto korzysta z darmowego i nieskomplikowanego freewarowego programu. A zależy mi na tym, ponieważ jako użytkownik Lumixa TZ5 i TV Samsunga (stosunkowo od niedawna) chciałbym oglądać nagrywane przeze mnie filmiki HD na moim telewizorze (przerabiałem na AVI, ale pikseloza jest masakryczna).
Pozdrawiam i liczę na pomoc
Z całym szacunkiem - od tego zaczynam, a gdy mam problem - pytam i proszę o radę. Po wejściu w google ściągnąłem MKV Converter i niestety wyskakuje mi error, mimo że postępuję wg instrukcji.
Z kolei inne programy nie są darmowe. Zresztą konwerterów MOV to MKV nie ma zbyt wielu, w przeciwieństwie np. do MKV to MOV, czy MOV to AVI.
Dlatego proszę o pomoc kogoś, kto korzysta z darmowego i nieskomplikowanego freewarowego programu. A zależy mi na tym, ponieważ jako użytkownik Lumixa TZ5 i TV Samsunga (stosunkowo od niedawna) chciałbym oglądać nagrywane przeze mnie filmiki HD na moim telewizorze (przerabiałem na AVI, ale pikseloza jest masakryczna).
Z całym szacunkiem - od tego zaczynam, a gdy mam problem - pytam i proszę o radę. Po wejściu w google ściągnąłem MKV Converter (http://www.wikihow.com/Convert-MOV-to-MKV-With-Free-MKV-Converter) i niestety wyskakuje mi error, mimo że postępuję wg instrukcji.
Mam kilka pytań do użytkowników:
1. Czy posiada on funkcję automatycznego rozciągania obrazu?
2. Czy posiada ręczną funkcję rozciągania obrazu?
3. Czy ustawienia rozciągnięcia obrazu są pamiętane dla każdego kanału osobno?
1.NIE
2.TAK
3.NIE-(możesz tylko sobie ustawić osobne rozciągnięcia np. dla kablówki,dekodera,dvd lub dla każdego podłączonego do telewizora urządzenia )
Witam !Z całym szacunkiem - od tego zaczynam, a gdy mam problem - pytam i proszę o radę. Po wejściu w google ściągnąłem MKV Converter (http://www.wikihow.com/Convert-MOV-to-MKV-With-Free-MKV-Converter) i niestety wyskakuje mi error, mimo że postępuję wg instrukcji.