tresor napisał:Witam , ponawiam pytanie czy w nowym firmware , moza ustawic napisy z czarna ramka zeby byly lepiej widoczne ?
Niestety nie
tresor napisał:Witam , ponawiam pytanie czy w nowym firmware , moza ustawic napisy z czarna ramka zeby byly lepiej widoczne ?
To watek o LCD nie o plazmach. Pomyliles dzialy.VDO napisał:Witam. Czy jest sens ogladanie na tej plazmie materialow 720p i 1080p w mniejszym stopniu sd z odleglosci 2,5-3m ?. Dzieki za odpowiedz pozdrawiam.
Ad. 1 Sluzy do ogladania platnej tv cyfrowej, wtedy z odopowiednim dla danego rodzaju kodowania modulu CAM mozna użyc karty klienckiej w samym TV i nie trzeba uzywac oddzielengo dekodera/tunera jak kto woli ;]wilk1961 napisał:Witam.
Trzy małe pytanka:
1. Common interface - do czego to jest?
2. Czy u innych posiadaczy tv tego typu występuje opóżnienie dżwięku wedle obrazu?
3. Jak w najmniej skomplikowany sposób podłączyć tv do @, zaznaczam że jestem w sprawach kart sieciowych, pc i innych hostach b.dużym lakiem.
Za odpowiedzi i podpowiedzi z góry dziękuję.
U mnie występuje nawet na sygnale z kablówki, szczególnie to słychać jak drugi telewizor jest nastawiony na taką sama stację.wilk1961 napisał:2. Czy u innych posiadaczy tv tego typu występuje opóżnienie dżwięku wedle obrazu?
yanusho napisał:Witam,
kupiłem kilka dni temu adapter WIS09ABGN zalecany przez Samsunga do współpracy z serią B650. Walczyłem 2 dni żeby połączyć się z moją siecią w domu. Już myślałem że jest uszkodzony. Ale... W routerze wyłączyłem zabezpieczenia i szyfrowanie sieci i telewizor się połączył. Czy ktoś połączył się używając sieci innej niż otwartej?
yanusho napisał:Witam,
kupiłem kilka dni temu adapter WIS09ABGN zalecany przez Samsunga do współpracy z serią B650. Walczyłem 2 dni żeby połączyć się z moją siecią w domu. Już myślałem że jest uszkodzony. Ale... W routerze wyłączyłem zabezpieczenia i szyfrowanie sieci i telewizor się połączył. Czy ktoś połączył się używając sieci innej niż otwartej?
moje pytanie jak Ci sie udalo podlaczyc nie samsungowaty adapter?sam650 napisał:Mi się udało, np. na WEP 128bit a także na WPA-PSK Mix Mode z routerem D-Link (w standardzie "g"). Przy czym ja w telewizor wetknąłem inny moduł WiFi - nie samsungowaty a produkcji Edimax. Na pierwsze połączenie czekałem kilkanaście "okrążeń", ale potem już było lepiej. Czasem warto zmienić kanał w routerze, czasem więcej parametrów (łącznie z SSID) aby "zaskoczyło".
sam650 napisał:Mi się udało, np. na WEP 128bit a także na WPA-PSK Mix Mode z routerem D-Link (w standardzie "g"). Przy czym ja w telewizor wetknąłem inny moduł WiFi - nie samsungowaty a produkcji Edimax. Na pierwsze połączenie czekałem kilkanaście "okrążeń", ale potem już było lepiej. Czasem warto zmienić kanał w routerze, czasem więcej parametrów (łącznie z SSID) aby "zaskoczyło".
nobange napisał:Ciąg dalszy moich bojów z aktualizacją firmware w moim LE40B650. Firmware z polskiej strony nie działa... bo jest tylko dla modeli T2W, a ja mam model T2P. Czy ktoś równiez posiada ten model i dokonał aktualizacji do 2004?
(...)
tresor napisał:sorry za spam , ale tez mnie to interesuje jaki dokładnie masz model edimax ?
Dzięki za informacje whiteman.whiteman napisał:Ad. 1 Sluzy do ogladania platnej tv cyfrowej, wtedy z odopowiednim dla danego rodzaju kodowania modulu CAM mozna użyc karty klienckiej w samym TV i nie trzeba uzywac oddzielengo dekodera/tunera jak kto woli ;]
Ad.2 Zazwyczaj tylko gdy dzwiek puszcza sie przez oddzielny sprzet. Podobno mozna to zmienic/zmynimalizowac w menu serwisowym.
Ad.3 Bylo juz kilka razy w tym watku. Ogolnie szukaj na internecie jak podlaczyc 2 komp do sieci. Niczym to sie nie różni. O konfiguracji, urzadzeniach ktore posiadasz, nie mamy zielonego pojecia.