Firmware 2008:czy moglby mi ktos wyslac na mail lub zamiescic link do oryginalnego (nie spatchowanego) firmware 2008?
znaczy sie w jaki sposob te napisy przerabiamy?, w kompie plik a potem przez pendrive juz beda wieksze napisy smigac??:bober:
Soft 2009 ma zablokowane te funkcje.siema, kupiłem dziś ten tv. 37b550 i mam problem zmieniam model na b650 a i tak mam an szaro wiselink :/ (mam soft październik 2009)
może ktoś napisać jak zainstalować tego softa 2008
już sobie poradziłem, wgrałem zhakowany softSoft 2009 ma zablokowane te funkcje.
Ustaw bez przeplotu i 60Hz.Panowie mam telewizor samsung b550 i kiedy ustawiam na moim pc rozdzielczosc 1920x1080 i 25Hz z przelotem kiedy wcisne info na moim pilocie od samsuna pisze 1920x1080i.Jak ustawic zeby zamiast ,,i'' bylo ,,p''?
Soft 2009 ma zablokowane te funkcje.
Podałeś daty wydania softu, a nie wersje. Wersje odczytasz w 'kontakt z firmą Samsung' czy jakoś tak.małe info
40B551 soft 2010-01-25
37B551 soft 2009-09-30
32B551 zmiana możliwa jutro podam wersje softu
zmiana na B650 bezproblemowa
Było w tym wątku. Poszukaj.odwróciłem obraz [jak wrócić z powrotem]
dodatkowa "ukryta funkcja"
Wciskamy RETURN na około 12sek. i pojawia się menu "Diagnostyka wewnętrzna"
ARCHIWIZACJA LISTY KANAŁÓW TUNERA
1. pen-drive do gniazda USB w TV
2. wciskamy szybko przycisk ściszania (VOL-) a następnie przytrzymujemy ENTER przez ok.10s.
3. pojawia się menu "Channel Import/Extpor", z którego wybieramy polecenie "TV to USB" i czekamy na wykonanie i potwierdzenie.
4. Jeśli chcemy przywrócić kopię kanałów, postępujemy tak samo, z tą różnicą,wybieramy polecenie odwrotne, tj. "USB to TV"
a do czego niby ma byc przydatna ta archiwizacja listy kanalow bo nie bardzo rozumiem??