Le37a615
Od 3 dni jestem posiadaczem modelu LE37A615 i wszystko byłoby ok, gdyby nie jeden szczegół. Otóż praktycznie na każdym kanale (tv mam podłączony do zwykłej kablówki) zauważam nierówne krawędzie, takie "poschodkowane" (szczególnie jest to widoczne przy cienkich pochyłych lub zaokrąglonych liniach; chociaż czasami jak się dobrze przyjrzę, to mam wrażenie, że obraz, np. postać składa się z poziomych linii, które są połączone, a na brzegach nierówności są bardzo mocno widoczne). Poza liniami jest to mocno widoczne przy większości napisów (nawet logo nadającej telewizji)- litery są nierówne, tak jakby zygzakowate.
Próbowałem już różnych ustawień tv z tego forum jak również swoich własnych i nic nie pomaga...
Proszę o pomoc co można z tym zrobić, czy w ogóle jest to wada, czy tak być powinno...???
Nie jest to co prawda model A656 ale mam pytanie czy może takie same/podobne wrażenie można mieć przy oglądaniu obrazu z tego tv (może w końcu wszystkie tak mają, a ja się czepiam- to mój pierwszy LCD), czy jest to przypadłość mojego...