poziomek1978 napisał:.......Genralnei na codzien nie widac tego ale w scenach gdzie mamy male przejscie tonów w obrebie danego koloru na duzej powierzchni TV to widac SCHODKI
jerru napisał:Witam, czy opcja wlaczenia w source trybu PC mozliwa jest tylko przy podlaczeniu komputera z telewizorem za pomoca gniazda d-sub w TV ? Obecnie mam podlaczony komp dvi-hdmi do zlacza hdmi in2 i opcji PC jak rowniez autodopasowanie wlaczyc nie moge. Problem polega rowniez na tym ze w rozdzielczosci 1920x1080, obraz jest wyswietlany poprawnie ale tylko przy wlaczonym odswiezaniu na kompie 29 lub 30 Hz, jakiekolwiek zmiany na 50 lub 60 Hz powoduja ze obraz ma zielone paski w duzej liczbie (cos a'la graniczna wartosc obslugi odswiezania na zwyklych monitorach - jezeli ktos widzial - obraz widzialny ale na nim zielone i fioletowe paski w poprzek, calkiem inna barwa kolorow).
LE40A656 - soft 1020
GF8800GTS (2x dvi)
kabel 10m dvi-hdmi (allegro 60 pln)
sterowniki pod GF najnowsze
Czy w tym wypadku jakosc i cena kabla moze miec znaczenie jezeli chodzi o odswiezanie ?
Wielkie dzięki za odpowiedź.Dysk już zamówiłem.Jak dojdzie to napiszę czy wszystko O.KPRIMAR napisał:Nie mogę podać linku (ograniczenie tego Forum), ale znajdziesz go na stronie vopis.pl - tutaj:
Strona główna > Komponenty > Dyski twarde > Dyski twarde zewnętrzne > Osobiste 2,5 >
Nazywa się WD My Passport Essential 320GB - firma Western Digital
Cieszę się, że mogłem pomóc. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie działało - bo dlaczego by nieMARAS napisał:Wielkie dzięki za odpowiedź.Dysk już zamówiłem.Jak dojdzie to napiszę czy wszystko O.K
jerru napisał:Obecnie mam podlaczony komp dvi-hdmi do zlacza hdmi in2 i opcji PC jak rowniez autodopasowanie wlaczyc nie moge.
Czy w tym wypadku jakosc i cena kabla moze miec znaczenie jezeli chodzi o odswiezanie ?
Pelles napisał:witam ,mam problem w moim samsungu 656 40 cali porysowała mi sie obudowa (ta niby szyba) czy jest jakis sposób aby to zlikwidować ?
proszę o pomoc
bedę wdzięczny
Pozdrawiam Pelles