PS 3 jest bardzo cichutki, mialem kiedyś ale pierwszą wersje fat i nie slyszalem żadnego szumu wiatraków, czy nawet bd. Teraz mam x-boxa, i czasami mam wrażenie że zaraz odleci
, tak wyje z wiatraczków.
Ja to bym nie wytrzymal i od razu z k....mi poleciał
, jakby mnie tak w ch..a serwis robił, czasy jak mialem 15 lat i robilem z gęby dupe minęły bezpowrotnie, jestesmy doroslymi ludzmi !!, mówic co i jak, kiedy bedzie, a jak nie to dawac kase spowrotem, a ja kupie sobie inny tele.
Dlatego nigdy nie przekonam sie chyba do takiego serwisu "ala naprawa w w domu" zanosze do sklepu czekam do 31 dni, oczywiscie naciskam wczesniej, a jak nie ma TV do 31 dni to dawac kase albo nie wychodze ze sklepu. Wogóle w kraju bezprawia to ciężko coś wyegzekwować
.A do 31 dni to cie mogą w ch..a robić jak sie patrzy
.
XXI wiek a żeby TV dzialal w miare komfortowo, trzebą gąbki wkładać, normalnie nie moge, szkoda słów, może caly TV sobie zasylikonuje?? to moze byc następny pomysl na rozwiązanie bzyczenia. A ja panom z samsunga proponuje wydać dekret, najlepszy sposób aby nie słyszeć bzyczenia to po prostu nie włączać telewizora i problem z głowy, co nie że prosty, ciekawe kiedy na to wpadną geniusze z samsunga.
Mi nie chodzi o to ze bzyczy głośno, tylko że wogóle bzyczy bo mnie denerwuje sam fakt, wydalem kupe kasy bo 1749E + 150E na wieszak a mam sprzęt rodem z Chin za 1 Euro. Bo sam dzwięk aż tak bardzo mnie nie denerwuje, nie jest tak głośny jak tu inni opisują, słyszalny ale nie hałaśliwy.
Jeszcze jedno, jak sprawdzić czy ma sie gąbki w TV?, tez dostalem bez nalepek TV, moze poserwisowy
. gdzie te gąbki wkladają dokladnie.