Różnice względem EH5300
Tak informacyjnie wklejam odpowiedź z supportu Samsunga nt różnic względem modelu EH5300, bo jakoś jawnie tego nigdzie nie znalazłem na stronie albo przeoczyłem:
Szanowny Kliencie
W imieniu firmy Samsung, serdecznie dziękujemy za kontakt.
W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy poinformować:
Różnice jakie występują pomiędzy dwoma przedstawionymi przez Pana modelami odbiorników są niewielką. Polegają one głownie na tym, że model UE40EH5450 wyposażony jest w funkcję jaką jest Personal Video Recorder, Time Shift. Natomiast w kwestii podświetlenia matrycy to oba te modele posiadają dodatkowo podświetlenie matrycy diodami LED od tyłu odbiornika.
Z chęcią udzielimy odpowiedzi na ewentualne następne pytania.
Zatem widać, że chyba warto dołożyć nieco do tej funkcji
Tak informacyjnie wklejam odpowiedź z supportu Samsunga nt różnic względem modelu EH5300, bo jakoś jawnie tego nigdzie nie znalazłem na stronie albo przeoczyłem:
Szanowny Kliencie
W imieniu firmy Samsung, serdecznie dziękujemy za kontakt.
W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy poinformować:
Różnice jakie występują pomiędzy dwoma przedstawionymi przez Pana modelami odbiorników są niewielką. Polegają one głownie na tym, że model UE40EH5450 wyposażony jest w funkcję jaką jest Personal Video Recorder, Time Shift. Natomiast w kwestii podświetlenia matrycy to oba te modele posiadają dodatkowo podświetlenie matrycy diodami LED od tyłu odbiornika.
Z chęcią udzielimy odpowiedzi na ewentualne następne pytania.
Zatem widać, że chyba warto dołożyć nieco do tej funkcji