mam pytanie czy zmiany softu, grzebanie w menu serwisowym jest gdzieś logowane?
czy drzemie gdzieś rejestr wszelkich zmian?
jak się to ma do gwarancji producenta?
i jeszcze pytanie o podłączenie zestawu kina domowego...jest to już leciwy zestaw (ampli Technics, głośniki Jamo) ale póki co musi wystarczyć...brak w nim wejścia optycznego...i teraz jak spiąć całe te ustrojstwo z tv? chodzi mi o xbox 360, odbiornik Toya (scart + RCA) i wspomniany ampli ?
do tego dochodzi jeszcze notebook HP DV5-1060ew który ma wyjście hdmi i tak jest podłączony do tv, w panelu Nvidia ustawiona rozdziałka na 1920x1080 i czy film w 1080 włączony np. na allplayerze wyświetli się w pełnej rodziałce i czy będzie to jakość obrazu jak np. ze stacjonarnego odtwarzacza blu-r
Na pytanie o grzebaniu w menu serwisom ciezko odpowiedziec ,
najlepiej by bylo zapytac kogos z serwisu .
Mysle ze sama zmiana softu nie przyczynia sie do utraty gwarancji bo przeciez sa one ogolnie dostepne na stronie samsunga i do tego sluza .
Ja u siebie w menu serv. zamienilem Modele z B6.. na B7... i mam funkcje Movi ON + PiP , bez zmiany softu .
Czy to ma na cos wplyw i moze spowodowac jakias uszkodzenie ciezko wyczuc i tego pewnie nie wie nikt - zobaczymy

.
Odnosnie audio to u siebie wykorzystuje wyjscia z tunera satelitarnego pomijajac telewizor .
Pozdr.