Krzychu1 napisał:@wojsoft , @ork 10
U mnie w trybie standby, też puka, a co ciekawe w tym momencie zapala mi się /niebieska i potem czerwona/ dioda na podpiętym dysku zewnętrznym 2,5".
Czyli jakby dostawał jakiś impuls napięcia...
@wojtsoft, jak wgrasz ten nowy soft, ... napisz z łaski swojej ,.... co on wnosi nowego... k: ,,,, może daje PIP-a ze źródła EURO... , bo to kompromitująco straszna jego wada, aż wstyd się przyznać, że taka banalna funkcja nie działa.
O co chodzi? Przecież to gniazdo służy po włożeniu modułu CI wraz z kartą dekodującą do odbioru kodowanych kanałów (w przyszłości) naziemnej telewizji cyfrowej...megon napisał:Osoby, które chcą podłączyć moduł Ci do gniazda - musze zmartwić. Moduły Ci telewizji cyfrowej muszą być podpięte do DVB streamu (czyli sygnału z satelity )- tak aby mogły uzuskać dostęp i odkodować sygnał.
Kolu napisał:B7000 46" i 40" był do kupienia w MM, 2 maja, odpowiednio za ok. 6100 i 5500 zł.
I sobie nie pooglądałmegon napisał:Na forum ktoś napisał, że wlożył moduł dostępu z Cyfry+ ( seca mediaguard 2.x ) i chciał oglądać odkodowany sygnał - dlatego napisłem.
Zobacz sobie instrukcję img_6_12_2. .mkv to kontener, ale co tam siedzi sprawdzisz sobie programem np. mediainfo. Jeśli tv tego nie obsługuje to albo przekonwertuj, albo sciągnij sobie inny plik .mkv, albo może nowe oprogramowanie tv coś da.skatedo napisał:Po zainstalowaniu nowego firmware filmy z pendrive chodzą jak marzenie k:
Jednak przy plikach .mkv często pojawia się komunikat "nierozpoznany kodek audio". Wie może ktos czym jest to spowodowane lub jak to naprawić?
skatedo napisał:Po zainstalowaniu nowego firmware filmy z pendrive chodzą jak marzenie k:
Jednak przy plikach .mkv często pojawia się komunikat "nierozpoznany kodek audio". Wie może ktos czym jest to spowodowane lub jak to naprawić?
megon napisał:mam pytanie który parametr należy podciągnać aby zmienić obraz w przypadku gdy tło jest ciemne a w środku kadtu jest mały element np reklama Orange i jej logo - mam bardzo ciemne logo - problem pojawia się w innych podobnych sytuacjach - nie jest to może jakiś wielki problem ale może da się to wyeliminować.
Dziwny, bo dotyczy serii A z 2008 roku, a Samsung Polska o tym nie wie...lisekg napisał:niestety nie potrafie dodac plików sciągniętych z Samsunga do galerii - TV nie widzi ich - jakiś dziwny format...
Pozdrawiam
Max123 napisał:Musisz wejść na stronę angielską Samsunga i stamtąd z zakładki 2009 rok pobierzesz odpowiednie pliki (dodatkowe galerie)
skoczk00 napisał:witam!
czy podciagnal juz ktos obraz na maxa pod jakies konsole?
zauwazylem ze jak jest biale tlo to w rogach jest troszke ciemniej ;/ czy da sie to jakos ustawic?
I jeszcze dlaczego jak wlaczam ps3 wyskakuje mi @60Hz?