Krzychu1 napisał:Mam podłączony tv samsungUE40B7000 z tunerem sat. Ariva200HD po HDMI, ale nie działa mi przełączanie TV / SAT.... ... kablówka/tuner sat
Czy to się da jakoś zrobić w TV, by nie trzeba było każdorazowo zmieniać źródła.
Może ktoś coś poradzi... ?
mario124 napisał:witam serdecznie mam pytanko dwa tygodnie temu zakupiłem samsunga B7000 i mam problem z uruchomieniem internetu , podlaczyłem kabel z telewizora do rutera weszłem w meni sieć wyszukanie automatyczne i guzik potem przeszłem na wyszukiwanie ręczne powpisywałem dane i guzik mógłby ktoś mi wytłumaczyć krok po kroku jak to zrobić by net działał na telewizorze (youtube) z góry dziękuje
kiki napisał:nie kombinuj . I tak masz nieźle.
Ja mam gorzej !!! mnie to wkurza i to bardzo.
potwierdzam rozkrecilem srubki (jedne byly delikatnie dokrecone inne mocniej) i jest lepiej mam ue46b6000edii2 napisał:M ialem to samo trzeba rozkrecic i poluznic sruby mocujace matryce . mi to zrobil znajomy z serwisu i teraz jest ok.
patalach napisał:potwierdzam rozkrecilem srubki (jedne byly delikatnie dokrecone inne mocniej) i jest lepiej mam ue46b6000
zaznaczam nie mialem takiego efektu jak na zdjeciach tylko w jednym rogu delikatnie jasniej
i jeszcze pytanko znajomy co rozkrecal to tylko poluzowal srubki czy obudowe tez luzowal delikatnie cos odciagal itd??