mari_p napisał:Witam,
Jeśli nikt jeszcze tego nie próbował to powiem, iż podłączyłem do w/w tv zew dysk w oba porty usb (zasilanie) i chodzi bez problemu. Tv wyświetlił jedynie info, że przeciążony port jeden usb, ale zignorowałem i obejrzałem na próbę film mkv. Bez problemu poszło, także z DD5.1. Polecam...
..ale ja mimo wszystko używam tvix-dvico po hdmi
piotrkol napisał:U mnie dysk podłączony na jednym USB traci połączenie - mam B6000 i jest jedno USB. Podłączyłem drugie USB (zasilanie dysku) do kompa i jest OK. Zdarza się jednak że podczas wczytywania filmu TV wyłączy się - czym to może być spowodowane? Przy odtwarzaniu z pendrive też tak jest
Czyli rozumiem, że na zmodowanym B6000 można odtwarzać spokojnie filmy full hd > kilka giga z partycji ntfs? Z tego co napisałeś wcześniej obsługiwane jest całe mnóstwo formatów plików, w tym zakodowanych kodekami H.264 i mpeg4 w full hd. To wszystko spoko, ale czy to działa na zmodowanym B6000 po updacie?maxxio27 napisał:Aktualizacja oprogramowania to raz wersja najnowsza x.x.2003, a po drugie przekonwertowanie partycji dysku z fat32 na ntfs , tv wspiera ten standard bez problemu .
pozdrawiam
maxxio27
Wszystko działa jak należy - TV nie restartuje podczas włączania filmów, po wymianie softu nadal działa. Jestem zadowolony z tego TV.Rossomack napisał:Dzisiaj nabyłem to cudo i jestem pod wrażeniem obrazu, dźwięk rozczarowuje. Pozmieniałem co trzeba w menu serwisowym i filmy odtwarza. Ten update by się przydał bo faktycznie czasami tv się resetuje przy odpalaniu filmu. I tu moje pytanie co do update'a.
Czyli rozumiem, że na zmodowanym B6000 można odtwarzać spokojnie filmy full hd > kilka giga z partycji ntfs? Z tego co napisałeś wcześniej obsługiwane jest całe mnóstwo formatów plików, w tym zakodowanych kodekami H.264 i mpeg4 w full hd. To wszystko spoko, ale czy to działa na zmodowanym B6000 po updacie?
tomaszek1975 napisał:u mnie na 40b7000 laptop asus a6jc czyli mniej wiecej to samo . obraz zyletka . kabel 2 metry z filtrami. pewnie cos z kablem u ciebie nie tak i lapie zaklucenia .
Archon^^ napisał:Czy pojawiaja sie wam napisy jak ogladacie filmy po sieci (np z media center)?.