Tutaj masz lepszy wybór
Gdzie składać zamówienia, do Savron LTD?
Preorder na stolik, tyle, że zamiast Spajdermena, Aliena ; )
Tutaj masz lepszy wybór
Ja listwę już z 3 lata robię .Gdzie składać zamówienia, do Savron LTD?
Preorder na stolik, tyle, że zamiast Spajdermena, Aliena ; )
Ja listwę już z 3 lata robię .
Taki stolik to ja zrobię chyba na cmentarzu.
Jaką listwę używasz do tv? Tego "prifigold" co mnie podarowalesz czy coś mocniejszego?
Ja na poważnie pytam. Jaką listwę używasz do tej całej elektroniki?Ja mam listwę od Ciebie, co prawda odłączoną, co by się nie kurzyła, a używam normalnej, schowana, nie widać. Stolik od Ciebie na płyty też mam cały czas ; ) Ba, nawet naklejki są:
View attachment 24937
Są jak takie małe ,wredne trole .I podejrzewam ,że specjalnie się chowają.
Przeważnie tak jest, ale nie zawsze. Do obsługi wszystkiego to wiadomo ciężka sprawa. Jednak do sprzętu RTV używam Logitecha harmony i daje radę.Uniwersalny ,czyli do wszystkiego.
A jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.Przeważnie.
Żadne uniwersalne się nie sprawdziły.
Pamiętam,jak z 6 lat temu,puściłem komuś ten filmik z rozszerzającym się ekranemSwoją drogą, gdzie można dorwać demo Samsunga które leci w sklepach - wyświetlane są na 98" różne przekątne po kolei 48", 55"... 85".
Świetne demo i prezentacja.
Kiedyś, z 10 lat temu ściągało się z którejś strony wszystkie te dema sklepowe, w tym wszystkie opennery DD, THX, nie wspominając o filmowych.
Ew. Jakaś apka z googlaTV która zmniejsza źródło do poszczególnych przekatnych.
Można się bawić w PC, czy nawet ustawieniach Tivimate, ale nie o to chodzi.
Lepsze by było coś dedykowane, coś na szybką prezentacje.
Chodzi dokładnie o ten film (lub coś podobnego):
View attachment 25075
View attachment 25076
Właśnie to samo miałem wstawić"Panowie z Media Expert nie poradzili sobie z wniesieniem TV. Zrobili zdjęcie, że się nie da i pojechali. Wpadłem do ojca z bratem z pomocą i ogarnęliśmy w 10 minut. Wystarczyło karton ściągnąć i TV wszedł."
"Dlaczego nie zdjęli kartonu i nie wnieśli? Z prostej przyczyny - w razie jakiegokolwiek uszkodzenia tv czy ściany u Ciebie w domu, miałbyś pretensje i musieliby wziąć problem na klatę, a tak byli zabezpieczeni."
View attachment 25074