armanig, no jest super. Robi to wrażenie.
Dla niektórych musi być duży a dla innych robić dobrzeProponuję zmodyfikować tytuł wątku na:
Samsung 82" vs Sony 85" vs LG 86" vs TCL 98"?
A jak tam ten HDR ?
DV podciąga i jest lepiej niż w 8002 ?
Albo np. tu ?
Istotnie, tak jest. Trudno aby tv o powierzchni odpowiednio: 32/70/127% od 85/75/65 cali nie robił wrażeniaPłacę i tak po 500zł rachunki za prąd, więc nie robi różnicy. Jeszcze jakieś dopłaty po 1000zł.
PC ciągnie 500 W, więc nie jest i tak żle.
Sprawdż to, bo jeszcze lepsze. Kolory też zajebiste. Tak jakbyś szedł po ulicy, Orgia kolorów na pół ściany. Dla mnie to nowe doświadczenia.
Nie wiem o co chodzi z tą jasnością na tych filmach, ale wszystkie te neony, czy biel wali po oczach i rozświetla cały salon.
Warto dodać, a pewnie nikt o tym nie wspomni, że inaczej wygląda biała rozświetlona witryna sklepowa na 100", a inaczej na jakimś 75" choćby była jaśniejsza.
Innej wielkości są neony na tak różnych przekątnych, co chyba logiczne, a salon nie jest z gumy.
Zatem na chwilę obecną jak już nie chce więcej światła, a za 9.5k to już śmiech.
Mam jeszcze możliwość zwrotu 2 tygodnie i niezależnie kupca na ten konkretny egzemplarz, bo ewidentnie trafiła się dobra (czysta) matryca, a strach ryzykować z innym egzemplarzem przy takich gabarytach. Tak myślałem, żeby może dołożyć następną "dychę" i pójść za ciosem, ale nie.
Projektora już nawet nie odpalam, bo to przepaść, ale w końcu nie muszę i taki był zamysł, a do jakiegokolwiek 85" nawet nie porównuje, bo to zupełnie dwa światy i inna bajka.
Do mojego to już w ogóle, no, ale co kto lubi.
Nieładnie ze strony Twojego brata Armaniga,że sam zadecydowałchce mieć tryb jakości 40 FPS w grach Sony
chce mieć też HDR
Tutaj masz stylowe, piękne stojaki na tv.
Ale niestety chyba nie ma u nich na 90 cali, a szkoda. Wygląda pięknie.
Tutaj masz lepszy wybórSzkoda strzępić język, szkoda czasu na pierdoły.
Masz tutaj ; )
Mi ten fotel by się przydał