Dzięki za odpowiedź, ale poprosiłbym o ciut więcej szczegółów gdyż tematu absolutnie nie znamUchwyt 97 , ma takim wieszamy i jest extra.
Tutaj masz stylowe, piękne stojaki na tv.Dzięki za odpowiedź, ale poprosiłbym o ciut więcej szczegółów gdyż tematu absolutnie nie znam
Półeczka na soundbar .Może i ten stojak jest stylowy ,może i piękny.Rzecz gustu.
Jak dla mnie, telewizor postawiony na takim stojaku wygląda jak tablica szkolna. I nawet półeczka na kredę jest.
nie musiało paść. Wystarczy że wyłączył local dimming. Inna sprawa to bardzo nierównomierne podświetlanie. Może być też tak, że to nie jest czerń ale jakiś poziom szarościBo to IMO jakiś fake. Ten TV wygasza się jak OLED w ciemnych partiach. Tak wygląda TV, ale bez podświetlania Mini LED. Chyba, że gościowi padło wygaszanie to ok
Gdzie w końcu ten monster-TV?Mądrze gadasz, TYLKO w domu i najlepiej w kilka osób i do nocy ; ) , a nie jakieś suche testy i podbijanie do topowych hiper hader z tabelkami i wykresami, a potem wywody i zestawianie z niższymi modelami, gdzie wiadomo jak to się ma, jak to trzeba na żywo ocenić i wybrać mniejsze zło.
To tak, jakby zestawić przeciętnego przyzwoitego Suva z A Klasą AMG i pisać w kółko, że jest szybszy.
Gdybym kupił 85QN90 to chyba bym się pochlastał, jakbym potem zobaczył w domowych warunkach tą 98".
Znajomy ma QN90 i siedział w kółko oglądając jakieś dema miast w 4k. Granie w COD czy Fife, to już na osobny temat.
W ogóle te przyrodnicze programy nawet na YT, to jakiś kosmos, jakby patrzył przez okno, ten mój Sam to się chowa.
Czerń (nie oledowa, wiadomo), brak jakiś cloudingów, czystość, płynność.
Nie wybrażam sobie jak świecą te 98" po 30k, to już musi być jakaś abstrakcja i taki na pewno następny trafi.
Także co kto lubi i pod siebie, byle być zadowolonym. Ja jestem, ktoś nie musi, życie dalej się toczy i generalnie reszta mi lotto ; )
A gdzie jest 98" w stopce ?
Hmmm...
@kaminskakl ...nie zrozum nie źle.Ja Ci do kieszeni nie zaglądam ,ale chyba raczej wiesz ile obecnie kosztują MicroLedy?
Ja się pytam: gdzie ten tv ?
Jakiś fotki. Opis. Test. Cokolwiek.
Auuuu. Gdzie jesteś cię?
Chyba ja czegoś nie rozumiem, jak na górala przystało.
Armani!!! Gdzie ten monster, ja jeszcze raz pytam.
Piramida, kiedy porządek zrobisz tutaj??!
Wszyscy piszą i piszą , a ja się pytam : gdzie do cholery zdjęcia tego tv??!
Ja tutaj widzę tylko "czarny kwadrat Malewicza"
No , nareszcie. Teraz poge pogratulować! Zajebiste.! Nie był by sobą, jak nie spytał by. A co to za urządzenia pod tv?Wybacz, zajęty byłem
View attachment 24857
No i oczywiście z pozdrowieniami od kolegi T-800 ; )
View attachment 24859