U Kikiego pewnie sporo taniej
QN80 chyba nie ma Mini LED. Zmiana bezsensu wtedy.Jeszcze w "smart allegro", czyli w razie czego darmowy zwrot do paczkomatu ; )
Co z tymi QN90 za 11k? Wziąłbym coś, nawet QN80...
Żurawiem przez oknoNie zmieści mi się na klatce schodowej ; )
Trzeba czekać na dostępność i Kiki zrobi nam cenę 10999 złWiem, wiem, co najwyżej te 3" więcej. Szkoda, że ten QN85 jest żle wypozycjonowany z ceną, bo też byłaby dobra alternatywa.
Już taniej można znależć w sieci QN90 od QN85.
Żurawiem przez okno
w EURO masz zarówno qn85 jak i 91 od rękiJak dziś, jutro czy za tydzień, to biorę i już mogę robić przelew. Jak za miesiąc - dwa, to nie chce.
Teraz mam możliwość pozbycia się tv, ale potem będzie problem i co zrobisz, zdejmiesz ze ściany i postawisz za łóżkiem? ; )
U mnie jest problem logistyczny, muszę zdjąć obecny, wynieś z domu i powiesić nowy. Nie mam miejsca, a nawet ochoty trzymać gdzieś po kątach klamota wielkości Fiata 125P w domu i czekania, aż łaskawie się sprzeda. Po za tym, też mi jakoś nie zależy, ale za 10999zl czemu nie ; )
Sąsiad tak robił , wynajął podnośnik i jakieś duże klamoty mu wrzucali przez taras podnośnikiem.
Mi się nie chce schodzić do piwnicy po karton ; )
no takJa mam pod domem w MM i innych przybytkach po kilka sztuk od ręki, tu nie chodzi o dostępność, a o cenę.
85" QN85 kosztuje prawie 15k, a my tu piszemy o 85" QN90 za 11k.
85" QN90 kosztuje w "dużych" sklepach 16-17k, chociaż niektórzy gonią po 13k, a my chcemy za 10.999 ; )
Pewnie ciężko będzie taką cenę uzyskać... ale może Kiki coś poczaruje. Brałem kiedyś od niego 2 sztuki OLED to cena była najlepsza na rynku.Ja mam pod domem w MM i innych przybytkach po kilka sztuk od ręki, tu nie chodzi o dostępność, a o cenę.
85" QN85 kosztuje prawie 15k, a my tu piszemy o 85" QN90 za 11k.
85" QN90 kosztuje w "dużych" sklepach 16-17k, chociaż niektórzy gonią po 13k, a my chcemy za 10.999 ; )
Fakt, może być tak że kiki pomożePewnie ciężko będzie taką cenę uzyskać... ale może Kiki coś poczaruje. Brałem kiedyś od niego 2 sztuki OLED to cena była najlepsza na rynku.
W każdym razie QN90 to flagowiec i on mnie interesuje naj bardziej. Jest to najwyższa seria 4k, a od droższego QN95 różni go tylko brak One Connect, co przy wiszącym TV i korytku w ścianie nie robi mi żadnej różnicy.
Już prawiemy chcemy za 10.999 ; )