siemanko.
nowym tu,wiec najpierw odpowiem na kilka pytan:
Sorki,ze odpowiedzi sa bez cytatow postow,ale z racji mlodego stazu nie moge ich dodawac .
Na ceneo sa conajmniej 2 sklepy,ktore dodaja okulary
ja kupilem w h...pl za 3700 z przesylka i pinglami 3d i wszystko prawie poszlo ok tzn.nie dolaczyli faktury.
dzwonilem i maja doslac.
poczekam i zobacze.
w ele.....pl akurat nie mieli,a reszta sklepow nie oferuje tego cewnnego dodatku(299 zl za pare w euro rtv agd,200 w necie,co dla 2 par daje oszczednosc 400-600 zeta).
Czekalem 2 tyg.,ale dla tych kilku stow oszczednosci warto.
I nie traktujcie tego jak reklamy sklepu,bo nie do konca jestem zadowolony(jak przysla fakture zadowolenie wzrosnie do 100%)
Co ciekawe dodawane sa tez w gratisie 2 tlumiki ferrytowe,akurat na zasilanie i antene.
Ktos pytal o wielkosc kartonu.
Jest wielki.
Musialem bardzo sie nakombinowac,zeby wszedl na tylne siedzenie hondy civic sedan r.2009 ,a jeszcze trudniej bylo go wyciagnac.
o wlozeniu do bagaznika w tym aucie,nawet przy zlozonych siedzeniach,nie ma mowy.
Waga paczki36 i gabaryty sprawiaja,ze 2 tragarzy jest wskazanych
Dzis rano mialem lekki schiz,ze mi tv buczy,ale po ogledzinach stwierdzilem,ze to zasilacz glosnikow.
Kamien spadl z serca,a proglem wyeliminowalem.
Nie chce powtarzac pochwal pod adresem tegoz odbiornika,bo wszystko zostalo juz napisane.
Dodam tylko od siebie,ze przesiadla z lcd rowniez szajsung model 26 r 71 b (wiek ok.5 lat) jest porazajaca,na plus dla plazmy.
Sygnal ciagne z dekodera kablowki Ferguson Ariva 100 cable i na niektorych kanalam mialem piksele jak sklep,jakies cienie(jakby powidoki) i bylem pewnie,ze to wina sygnalu.
Zdziwilem sie wielce po podlaczenie plazmy,bo wszystko zniknelo i sygnal(jak na takie zrodlo,jest czysty.
A teraz moje pytanie do posiadaczy:
Jako,ze nie jestem wielkim znawca tematu chcialbym zapytac o to
Jak wlozyc te cholerna karte CI od kablowki do adaptera CI podlaczanego do tv?
Jak zagladam w ten adapter,to sa tam takie nozki,ktore nijak do katy nie pasuja,o stycznosci chipa karty z jakims czytnikiem nie ma mowy.
Czy musze dokupic jakis "cos",zeby moc zrezygnowac z dekodera i cieszyc sie jednym pilotem
Wybaczcie laickosc pyutania,ale takim glab