Jeśli chodzi o powidoki to ja z nimi nie mam żadnego problemu. Jedynie gdy zrobię pauzę i tv przejdzie w tryb wygaszacza po 15 min to jeśli było coś białego (jasnego) na gdy była pauza to na czarnym tle wygaszacza widać kontury lekko, ale gdy obraz się włączy z powrotem to ani ich nie widać, ani ich nie ma zaraz bo znikają. Jak się będzie zachowywał z grami, gdzie rzeczywiście jest sporo statyki, nie wiem.
Pytał się mnie ktoś jakiś czas temu nt wyboru ścieżek audio w mkv. Trafiłem wczoraj po raz pierwszy na serial gdzie włączył się rus lektor, i szybko w opcjach znalazłem wybór ścieżek audio i nie ma problemu by się między nimi przełączać. Czy z napisami wrzuconymi do mkv jest tak samo, nie wiem. (Wszystko przy odpalaniu z dysku przez usb)
I jeszcze jedno, jeśli chodzi o migotanie, które mnie na początku męczyło, po tych dwóch miesiącach się do tego na tyle przyzwyczaiłem że tylko przy bardzo jasnych kawałkach scen je zauważam ale nie powoduje to u mnie zmęczenia oczu tak jak na początku, widać się mózg do tego szybko przyzwyczaił i tyle.