Piramida pewnie PS5 atakuje
Zgadza się,jak już ogram Cyberpunka na Xboxie od Armaniga,to biorę od Ciebie PS5 w bardzo korzystnej cenie
Tylko dbaj tam
Piramida pewnie PS5 atakuje
@armanig Nie wiem czy jest lista ale na start typowo pod możliwości PS5 będzie na pewno:
Spider-Man: Miles Morales
Demon's Souls Remaster
Devil May Cry 5: Special Edition
Observer System Redux
Call of Duty: Black Ops Cold War
DiRT 5
W okolicy premiery ma wyjść też
Ratchet & Clank: Rift Apart
Ta, ale spoko wybierzesz sobie nowegoKaminskakl,ciekawa ta końcówka drugiego aktu w Tsushimie,chociaż szkoda... (SPOILER)
https://youtu.be/TQAyeVBiAZc
Z Xboxem też mają być problemy z dostępnością? Chyba jednak przywitam się z nim szybciej niż myślałem, bo zapomniałem o całkiem sporym saldzie na koncie MicrosoftJa tam Xb biorę od ręki, już mam alarm ustawiony na wtorek 8.00 rano, bo o 9.00 ruszają preordery.
Z Xboxem też mają być problemy z dostępnością?
Chyba jednak przywitam się z nim szybciej niż myślałem, bo zapomniałem o całkiem sporym saldzie na koncie MicrosoftDoładuje jeszcze trochę i może wezmę na premierę, tylko zdrapki coś podrożały...
Ja mam saldo na zakup konsoli, nie abonamentu. GPU mam jeszcze przez ponad rok z tego co pamiętam, ale prawie nic tam nie ma. Miałem za darmo to doładowałem.Ja mam do 1.10.22r. więc akurat w sam raz się kończy, potem już zdrapki.
Taka ciekawostka, będziemy mieli podkręcone GTA5 na PS5/XB
Ciekawy jestem bardzo co z tego wyjdzie, bo jak się zbliży do jakość tego co mam na PC, to klękajcie narody.
Dobrze, że mam już na wszystkie platformy i będzie darmowa aktualizacja.
Za GTA5 płaciłem już 3 razy, PS4, Xb, PC i nie specjalnie uśmiecha mi się płacić 4 raz i to jeszcze 350zł ; )
Na tym kończę moją przygodę z PS4. Jutro wystawiam konsole na OLX i czekam na PS5![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Prosiaki trzymają cenę,bo tam jest w co graćCiężko sprzedać teraz prosiaka czy Scorpio...
Niestety, takie prawa rynku.
Pisałem, żeby tak będzie i że trzeba wcześnie wystawiać.