Od jakiego tamtego czasu, jak ja sprzedałem w tym miesiącu, a nie rok temu? ; )
No od tamtego czasu - 43 gierki
A może i Crash się załapie

Od jakiego tamtego czasu, jak ja sprzedałem w tym miesiącu, a nie rok temu? ; )
1250 zł z gwarancją. Ludzie na to patrzą przy używkach. Na początku nie dopisałem w ogłoszeniu, że nie ma już gwarancji to każdy o to pytał.Niestety, takie prawa rynku.
Pisałem, żeby tak będzie i że trzeba wcześnie wystawiać.
Mój poszedł, za 1250. Bez gier, bez żadnych dodatków.
Dziś (po zapowiedziach, preorderach) podejrzewam, że dalej by stał i to za 900zł pewnie.
Pakolo, dopisz, że można grać za "pare zł", argument finansowy zawsze dociera najszybciej. Nie wiem jak wygląda sprawa, gdybyś zakupił kilka gier (obecnych hiciorów) i wrzucił na HDD, a potem usunął swoje konto, bo tu podejrzewam, że moment byś miał reakcje.
Anuluj ten preorder Series X,przy premierze GTA 6,będzie taniej![]()
Spajdercieć zostaje i tu bardziej z ciekawości bym chciał sprawdzić jak to graficznie wygląda.
Już na PS4 Spiderman wyglądał świetnie. Tego na PS5 biorę odrazu.Na PS5 podobnie, jedynie Spajdercieć zostaje i tu bardziej z ciekawości bym chciał sprawdzić jak to graficznie wygląda.
Przez Allegro tak nie sprzedawaj, ktoś Ci potem problemów narobi jak konta nie będą działać.Armanig
Powiadasz żeby za 100zł kupić na alle 10 hiciorów/kont i podnieść cenę konsoli o 300zł? Ogólnie nie mam ciśnienia, jak się sprzeda to spoko, jak nie to pójdzie gdzieś w rodzinę.
Poczekam z tym na update do 2021![]()
Przejdę Wiedźmina jeszcze raz to akurat się wyrobięPodobno ma być w grudniu 2021![]()
Armanig
Powiadasz żeby za 100zł kupić na alle 10 hiciorów/kont i podnieść cenę konsoli o 300zł? Ogólnie nie mam ciśnienia, jak się sprzeda to spoko, jak nie to pójdzie gdzieś w rodzinę.
A kto jeszcze sprzedaje na allegro, to już jest platforma dla przedsiębiorców, a nie detalistów.
Ja. 80% gier sprzedaję przez Allegro z ceną z OLX + prowizjaKtoś kupi, pakuję i daje do paczkomatu. Bez telefonów, spotkań, zawracania du*y. Na OLX wystawiam grę za 100 zł to 95% wiadomości jest tego typu, dam 50 zł i dzisiaj jestem
![]()
Powiadasz? Ja już sobie dałem spokój, prowizje, opłaty i topniejące zainteresowanie względem tego gównianego, pełnego patologi i syfu Olejiksa, jest widoczne. Przynajmniej u mnie.
Rękami i nogami broniłem się przed olejiksem, przecież tam siedzi patola![]()
No, ale pieniądz nie śmierdzi ; )
Na Allegro swoje złote czasy już miałem, już nie pamiętam ile tych kont miałem, ale na jednym ponad 1000 komentarzy, brak jakiś idiotycznych rozmów telefonicznych, krótka piłka, często nawet bez wymiany maili, wpłata, wysyłka i każdy zadowolony. Na olx tak jak piszesz, sprzedajesz coś za 300zł, ktoś proponuje "dam 100zł i dziś jestem", piszesz grzecznie, "nie dziękuje, za tyle sam kupie ; )", a w odpowiedzi - "to spierd....j"![]()
Ot, Polandia
W ogóle założe kiedyś wątek nt. olejiksa, już 5 lat temu nosiłem się z zamiarem, ale pomyślałem, że te kilka incydentów, to pewnie wyjątek i tak co chwilę zbieram jakieś kwiatki, mam trochę screenshootów i absurdalnych propozycji. Książke można by pisac ; )