Ps4 czy warto

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ponoć przytłaczająca ilość dialogów, także zapowiada się na grubą fabułe.
Też mam obawy, ale ograć trzeba, zobaczymy.
U mnie już na next genie, bo i tak nie mam żadnej konsoli ; )

Btw.
W środę prezentacja PS5 o 22.00
Mam nadzieję, że w końcu przestaną się zachowywać jak rozkapryszone dziewczynki i poznamy szczegóły, cenę i datę premiery. To co odstawiają woła o pomstę do nieba. Dobrze, że mamy konkurencje na rynku i jeden z drugim czują oddech. Gdyby nie to, to mielibyśmy to co kiedyś z "Tepsą", kto pamięta, te wie. Ew. dziś tak mamy z allegro.

Ostatnia edycja:

kuba378

Active member
Pamiętam jak zaprezentowali logo PS5, Piramida do dzisiaj nie może dojść do siebie, tak się chłopak podniecił :D
Też mnie już denerwuje to powolne ujawnianie szczegółów od Sony.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pamiętam jak zaprezentowali logo PS5, Piramida do dzisiaj nie może dojść do siebie, tak się chłopak podniecił :D

Tylko trochę :grin:
giphy72dcb16e13cc3e73.gif

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Biorąc również pod uwagę poprzedni pokaz,jest kilka ciekawie zapowiadających się tytułów,no ale większość,ma odległe daty premier.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Preordery już można składać, szybko się uwineli.
Jak ktoś złoży, niech się pochwali.
W sumie sam się zastanawiam, w końcu i tak trzeba będzie kupić.
Tylko w co grać?

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
trzeba poczekać aż wyjdą poprawki, o zaraz sie okaże że wentylator buczy, słaby, że coś tam, do tego więcej gier którę będą tańsze a nie napalać się "bo trzeba'

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Caparzo, nie rozumiesz, bo masz problem ze zrozumieniem tekstu czytanego.
Także, u Ciebie mózg pracuje na poziomie 6-7 latka, ale to pewnie po tym zielsku od Piramidy ;)
Czytaj całość, to skumasz co mam na myśli.

Piszę wyrażnie, że i tak TRZEBA będzie kupić, bo w końcu pojawią się tytuły, dla których WARTO będzie nabyć PS5. Te gry, które MNIE zainteresują, bo jakiś Portier z "Howgardu" po mnie spływa.

Teraz nie widzę jakoś nic specjalnego i pewnie więcej w tych 2-4 miesiącach będzie stać nie używana, ale już będzie w domu i temat zakupowy zamknę na kilka lat do przodu.

Po prostu, zastanawiam się czy nie wziąć hurtem dwóch już teraz, chyba 2 dni można składać preordery (?)

A może napiszesz, że chcesz pograć w COD online i już jest jakiś powód do zakupu teraz, a nie po nowym roku ; ) Może też coś mnie ominęło, w tym burdelu nie zauważyłem wszystkich tytułów które mają się pojawić do końca roku.

Zresztą daj spokój, daj się nacieszyć tym wydarzeniem.
Ile jeszcze człowiekowi zostało w życiu tych premier.

Patrz lepiej jaki patent

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=S5id4cBx5Gk&feature=emb_title

11f4fdd36e7786c8a3608810f59fcda3.gif

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ja zamówiłem Preorder w razie czego, ale czekam na start w X-kom, bo mam mieć rabat 100 zł :D

Na start do ogrania będzie Cyberpunk, Crash 4, więc nie jest źle. Pewnie jeszcze raz Wieśka sprawdzę po aktualizacji na nową generację i tak czas zleci do premiery innych gier.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Do góry