Ps4 czy warto

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A Xboxa to dopiero gdzieś za 2 miechy

Za 2 miechy to ja już będę siedział w fotelu i czekał na przesyłkę ; )

P.S.
A Ty masz jeszcze PS4 ?

No niby jeszcze mam :D

hqdefault.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Gdyby kierował się logiką, to poczekałbym do przyszłego roku i celował w wersję V2, raz, że i tak nie ma specjalnie tytułów startowych, dwa, te pierwsze wydania są dla królików doświadczalnych (czyli nas), a trzy, to można zaoszczędzić zaraz po świętach - a będzie wysyp nietrafionych prezentów = czyli sporo niższe ceny i okazje.

No, ale kto z nas kieruje się logiką. Ja next geny kupuje emocjami, musi być jak najwcześniej i nie ma zmiłuj, choćbym miał latać po menu tam i wewte :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
nie ma specjalnie tytułów startowych

Cyberpunk powinien wystarczyć ;)

pierwsze wydania są dla królików doświadczalnych (czyli nas)

Miałeś wcześniej jakieś problemy ?

można zaoszczędzić zaraz po świętach - a będzie wysyp nietrafionych prezentów = czyli sporo niższe ceny i okazje.

U prywatnych osób pewnie będą jakieś kąski,w sklepach raczej za dużo nie zjadą z ceny (+ dodadzą jakieś gierki).

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Miałeś wcześniej jakieś problemy ?

A mówi Ci coś Czerwony Krąg Śmierci? Chociaż mały mogłeś być i nie pamiętasz ; )
Generalnie ja nie miałem nigdy większych problemów, a wręcz "Fatka" stała się kultowa (najładniejsza) i trzymałem od premiery, ale dobrze wiemy jak to bywa z pierwszym sortem. No chyba, że ktoś ma fetysz i lubi wsłuchiwać się w dźwięki "odkurzacza", albo symulować dodatkowe dźwięki samolotu z konsoli do MFS2020 ; ) W sumie, to nawet nie trzeba załączać audio, wystarczy konsola.

U prywatnych osób pewnie będą jakieś kąski,w sklepach raczej za dużo nie zjadą z ceny (+ dodadzą jakieś gierki).

Darmowe gry w przypadku XB mnie nie interesują (wiadomo :D ) ale na takim "olej iksie" na bank trafią się przyciśnięci kryzysem, a ja wpadnę i ich wydoje. Proste
Tak mam plan na PS5, ale zobaczymy.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie gram, robie przerwę do premiery XB/PS5.
Po graniu na PC nie będzie efektu "wow" wskakując płynnie na "Next geny", a ja chce mieć trochę radochy po zakupie konsoli i bawić się jak poniżej ; )

[youtube]qDwgTGp10CM[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Rewelacja, Rampage Red Bulla.
W końcu jakiś powiew świeżości, jak nie spieprzą fizyki, to będzie perełka konsolowa.
Dobra wrzuta Piruś, dobra :)

Do góry