W trojeczce ma być większy nacisk na hakowanie i skradanie. Zobaczymy co im wyjdzie. Może i ja się skuszęDawać Watch Dogs 3
Jak Metro? Widziałem, że wrzucałeś foty ale gdzieś zniknęły
W trojeczce ma być większy nacisk na hakowanie i skradanie. Zobaczymy co im wyjdzie. Może i ja się skuszęDawać Watch Dogs 3
A jak się, to robi....Jak ktoś lubi gry cyfrowe na Xbox to zakupy "w Argentynie" znowu możliwe. Ceny kosmos.
Jak Metro? Widziałem, że wrzucałeś foty ale gdzieś zniknęły
Trzeba mieć kartę Revolut z kartą wirtualną przypisaną do USA i ustawić adres z Argentyny jako rozliczeniowy. W sumie tyle. Kupiłem AC Origins w wersji Gold za 31 zł. Metro też w Goldzie jest za 60 czy 70 zł. GTA V za 23 zł. Far Cry 5 za 22 czy 23 zł.A jak się, to robi....
Trzeba mieć kartę Revolut z kartą wirtualną przypisaną do USA i ustawić adres z Argentyny jako rozliczeniowy. W sumie tyle. Kupiłem AC Origins w wersji Gold za 31 zł. Metro też w Goldzie jest za 60 czy 70 zł. GTA V za 23 zł. Far Cry 5 za 22 czy 23 zł.
W Revolut podajesz swoje dane. Chodzi tylko o kartę wirtualną. Musi być Master Card, a te nowo utworzone mają kod, który widnieje jako karta dla USA.Chciałem tak zrobić ale chyba coś źle zrozumiałem.
Ściągnąłem apkę Revolut i podałem adres z USA. Ale dostałem info, że Revolut nie jest dostępny w USA.
PS. Na PS4 też takie triki można?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W Revolut podajesz swoje dane. Chodzi tylko o kartę wirtualną. Musi być Master Card, a te nowo utworzone mają kod, który widnieje jako karta dla USA.
Co do revoulta to ponoć wszystkie nowe konta są identyfikowane jako PL. Ciekawe czy MasterCard nadal jest US. Chyba, że myślicie o wirtualnej karcie.
O wirtualnejCo do revoulta to ponoć wszystkie nowe konta są identyfikowane jako PL. Ciekawe czy MasterCard nadal jest US. Chyba, że myślicie o wirtualnej karcie.
O wirtualnej
Sposób działa na 100%, bo kupiłem AC Origins Gold za 31 zł. Wszystko pięknie się zainstalowało.
Dirt 2 jest za 52 zł U nas za ponad 200 zł.