Ps4 czy warto

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ja walczyłem ze sobą czy nie wziąć Metro w Argentynie, ale nie żałuję. Wezmę płytę kiedyś. Narazie mam za dużo gier do przejścia.
Dzisiaj sprzedałem gogle VR od PS4. Pobawiłem się nimi, ale to nie dla mnie. Kupiłem je w takiej cenie, że jeszcze na nich zarobiłem, więc nie żałuję testów :D

ralfik77

Member
Bez reklam
Ja na goglach straciłem ale wnioski miałem takie jak twoje.
Raczej, nie dla mnie taka forma, no i slaba jakość obrazu.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ja kupiłem jak była ogólnopolska promocja, gdzie sprzedawali je w megapacku czyli z kamerą i 5cioma grami za 949 zł, do tego w Media Markt była promocja i dostałem 100 zł na zakupy w Carrefour. Kupiłem do nich Move z włoskiego Amazon i Resident Evil. Pobawiłem się łącznie może z 2h i sprzedałem. Głównie przez właśnie jakość obrazu. Gry na Pro wyglądają pięknie (Horizon Zero Dawn, God of War, Spiderman), potem zakładasz gogle i jest totalny zawód. Piksele, słabe tekstury. Do tego te kable... Może kiedyś się skuszę ponownie, ale z rozdzielczością +4k i bez żadnych kabli.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Dobry jest... tzn. jestem :E
Na padzie nigdy takiego skilla nie osiągnie :D Mój egzemplarz gry już na Allegro wisi.

Ostatnia edycja:

mr_roba

Member
Myszka,to myszka.
Są tam jakieś wynalazki na konsole,ale nigdy ich nie testowałem ;)

Jak ktoś ma PC i konsolę na jednym routerze to można korzystać z klawiatury i myszki na konsoli. Lagów praktycznie nie ma. Inna sprawa czy to uczciwe wobec innych graczy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Taaa,będzie z nitro :-D
W tę grę trzeba się wczuć ;-)
Żeby się wczuć trzeba lubić takie klimaty. Nigdy nie lubiłem westernów itd. To samo z Wiedźminem. Dużo bliżej mi do klimatu z Fallouta czy różnego innego rodzaju apokalips zombie niż machania mieczem :D

Gra nie jest zła i powoli się rozkręcam.

Ostatnia edycja:
Do góry