W Euro teraz jest za 1300 zł jak weźmiesz na raty.Ladnie, w 7 godzin wszystkie sprzedane. tzn towar juz niedostepny.
W Euro teraz jest za 1300 zł jak weźmiesz na raty.Ladnie, w 7 godzin wszystkie sprzedane. tzn towar juz niedostepny.
Double penetrationNo jak mu pójdzie, jak są dwie płyty, a ma tylko jeden czytnik
Kozak gierka k:Ależ ten czas leci niesamowicie, jak by było z parę lat temu.Legenda świętuje 25 lat. Ale to byli czasy, ale to była gierka , jak na swoje czasy. Pamiętam że dniami i nocami w to grałem. Z przerwą na WC, z kanapkami na stole i z czerwonymi oczami.
Kozak gierka k:
Pamiętam jak wpadałem do Armaniga i przechodziłem Mu poziomy,bo nie mógł znaleźć kart dostępów
Pamiętam, siedziałeś w pampersie na dywanie, a ja udawałem, że nie wiem o co chodzi
Piramida
Nie pograłem bo późno wyszedłem z siłowni i nie zdążyłem kupić drugiego napędu...
Pograłem miesiąc i sprzedalem.Ma ktoś PlayStation VR? Teraz jest najniższa cena w historii i myślę czy warto? Boję się, że pogram 30 minut i skończy to w szafie jak gogle Samsunga.
Ja miałem rok temu, bawiłem się 2 miesiące i sprzedałem.Ma ktoś PlayStation VR? Teraz jest najniższa cena w historii i myślę czy warto? Boję się, że pogram 30 minut i skończy to w szafie jak gogle Samsunga.
Ja wczoraj kupiłem nówkę w folii za 55 zł Jedyny FPS w tej tematyce nastawiony na SP i trzymający wysoki poziom.Zaraz Panowie zaczynam dziś kupiłem używke za 60zl