Tak, mam zamiar pość po bandzie z dwiema sztukami od razu
Albo Ty lubisz mieć mega basu, albo coś u Ciebie jest z akustyką nie halo..

bo już przy velo.. powinieneś mieć naprawdę dosyć basu jak na taki metraż jaki masz.. a 16 stka nie dość że wzmacniacz ma o prawie 100% mocniejszy to jeszcze jest większy przetwornik.. o 4 cale.. Rozerwie Cię na takim metrażu...

ja wczoraj z dystrybutorem rozmawiałem i na razie to jest nowość więc ciężko coś powiedzieć, na pewno osobiście na dzisiaj bym nie kupił, ja jestem z tych co lubią jak coś już jest na rynku i sobie pogra, chyba że to coś to nazywa się Accu, wtedy mogę brać na drugi dzień po premierze o ile by mi podeszło

, a ciężko żeby nie podeszło..

z tego co już posłuchałem..
Jedno jest pewne na pewno wychodzi taniej jak velodyne i jeśli jakość wykonania i wszystko inne jest porównywalne, a dostajemy mocniejsze suby niż velo i jeśli komuś jest ta moc potrzebna to na pewno warto pomyśleć. To co mi szkoda to fakt, że tylko w dwóch kolorach jest robiony czyli piano czarny(mam już dość swojego), a drugi czarny zwykły jak ja to mówię, co jeszcze bardziej marniej wygląda.
Mi osobiście by wystarczył SB 13, ale mi vello się nie znudził i jestem zadowolony z niego. A jak przyjdzie kres na niego to będę się zastanawiał, choć najbardziej przytuliłbym DD 12

ale cena... niestety odstrasza..a ja będę szedł bardziej w stereo więc wolę tę kasę przeznaczyć na lepszą integrę czy też cdik.. nie wspominając o kablach, które będą potrzebne..