Bardzo dobrze, że udało Ci się problem rozwiązać, ale forum jest m.in. po to, aby dzielić się z innymi tego rodzaju rozwiązaniami. Informacje, że "udało się" nie nie mówi, więc warto napisać, co było przyczyną i w jaki sposób problem został zniwelowany. Warto, aby wszyscy forumowicze o tym pamiętali.Udało mi się już to rozwiązać tym problem
Jestem ciekawy jak ona wypadnie . Już mnie zaczyna drażnić podejście twórców apek pod Android TV i zastanawiam się nad kupnem zewnętrznego urządzeniaKostka zamówiona,dotrze będą testy .
Testuję Shadow.
Dobrze udało mi się rozwiązać z nową aktualizują kodi 21.1Bardzo dobrze, że udało Ci się problem rozwiązać, ale forum jest m.in. po to, aby dzielić się z innymi tego rodzaju rozwiązaniami. Informacje, że "udało się" nie nie mówi, więc warto napisać, co było przyczyną i w jaki sposób problem został zniwelowany. Warto, aby wszyscy forumowicze o tym pamiętali.
Jestem ciekawy jak ona wypadnie . Już mnie zaczyna drażnić podejście twórców apek pod Android TV i zastanawiam się nad kupnem zewnętrznego urządzenia
Mat74 masz już kostkę ?
Subskrypcja na 15 miechów.454 Days Remaining
Jednak często na RD trzeba dłużej na coś czekać.Sprawdziłem 5-8 pozycji i zawsze RD góra, pomijając, że EN w wielu przypadkach w ogóle nic nie znajduje. Z ostatnich chociażby Furiosa.
Wpisz sobie tam X-art 4KMy Services.
Wpisz sobie tam X-art 4K