Porady - KODI. Wtyczki, problemy, rozwiązania, nowinki

mat74

Well-known member
Bez reklam
RD już działa, ale na EN się zawiodłem.
Który bym film nie chciał obejrzeć, to nie ma, a jak coś się trafi, to potrafi kilka razy wywalić do menu. Jednak dla RD nie widzę żadnej alternatywy.

U mnie EN sprawdza się szczególnie do seriali..Najszybciej trafiają tam wersje w DV , często również produkcji których RD nie ma nawet w 4k.
Nie wyrzuca mnie do menu, mozliwe ,ze to kwestia ustawień buforowania i obciążenia konfiguracją (skórka,widzety,bajery).

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Być może z serialami daje rade (nie sprawdzałem), ale do filmów bym tego nie brał. Mam wrażenie, że wcześniej tych wyników było dużo więcej, był wybór, teraz po ostatniej awari RD, trudno nazwać EN jakąkolwiek alternatywą, co najwyżej dodatkiem.

Teraz sprawdziłem kilka filmów i też w kratkę, raz odpali film od razu, innym razem szuka 30s, gdzie takie RD odpala od ręki.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Być może z serialami daje rade (nie sprawdzałem), ale do filmów bym tego nie brał. Mam wrażenie, że wcześniej tych wyników było dużo więcej, był wybór, teraz po ostatniej awari RD, trudno nazwać EN jakąkolwiek alternatywą, co najwyżej dodatkiem.

Teraz sprawdziłem kilka filmów i też w kratkę, raz odpali film od razu, innym razem szuka 30s, gdzie takie RD odpala od ręki.
Normalnie i z clear scrapers cache/filters ignored :
Screenshot_20240716_122550.png

Screenshot_20240716_121750.png

Co ciekawe,na POV mam pełno EN i tylko 1 RD.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja na POV, RD mam 10 wyników i 14 EN.
Na FEN to już w ogóle kaszana, 5 wyników RD, z czego max to 16.15gb, a reszta camy.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Instalowałem ostatnio na nowo POV i nie ustawiłem większej ilości źródeł.
Tych 10 wyników RD,to masz razem z TELE i CAM ?

P.S.
A jakie masz wyniki przy nowym westernie z Viggo? :grin:

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Chodzi o The Dead Don't Hurt z Viggo :grin:

Edit :
Widzę,że teraz się tam trochę pozmieniało ;)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak nie wyszukuje ?

Co prawda bawiłem się tylko trochę,ale wszystkie 3 działają i po podpięciu RD,coś tam znajdują ;)
Więc,gdyby ktoś miał problemy z obsługą Kodi (albo Kodi padnie ;)) może to być jakaś alternatywa.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Teraz działa (22gb), 5 x 4k w tym EN i RD
Wcześniej nic nie wyszukiwało.
My Spy tylko wyniki dla RD, wiadomo.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Działa w kratkę. Wcześniej sprawdzałem i nie było 4k.
Teraz są 2, w tym jedno 23gb.
EN brak.
Więc albo loteria, albo coś doszło w międzyczasie. Obstawiam loterie ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Co prawda bawiłem się tylko trochę,ale wszystkie 3 działają i po podpięciu RD,coś tam znajdują ;)
Więc,gdyby ktoś miał problemy z obsługą Kodi (albo Kodi padnie ;)) może to być jakaś alternatywa.
Zainstalowałem jeszcze kilka podobnych i największe pliki znajdował CinemaHD.
W niektórych apkach,RD łączył się z hostingami i niekoniecznie wyszukiwał grubasy.
W kilku innych,widziałem też reklamy.

W ogóle,to chyba zrobię niedługo przywracanie fabryczne Shielda,bo przewinęło się tam już z 1000 apek ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widzę,że koleżka robiący przerzutki UHD z prywatnych trackerów na otwarte,ma wolne i tak się składa,że nie widać nowych wydań na RD.

No dobra,Ryzykowny interes udało mi się wymusić.

Ostatnia edycja:
Do góry