Lenistwo. Nie chce mi się instalować wszystkiego na nowo do Nexusa.
Zrób backup Matrix-a i załaduj do Nexus-a.
Bedziesz musiał tylko wprowadzic korekte do formy (kolor,pozycja jesli korzystasz z manualnej) napisów .
Panowie zapytam tak - instalujecie te kodi, potem wtyczki, potem ciągle coś nie działa (a to nie wyszukuje źródeł albo napisów), ciągłe zmiany itd itd itd Czy jak mam każdą dostępną platformę streamingową do tego shar na c+, polsat i XXX i wszystko co możliwe to jest sens się bawić w to w ogóle?
Wiesz to troche tak jakbyś zapytał czy jest sens korzystania z komputera i windowsa jesli masz w telefonie androida .
Oczywiscie zdarzają się jakies "potkniecia" zarówno z winy twórców wtyczek (czasem kompilacji) jak i z winy użytkowników (którzy maja problem z jakimiś ustawieniami) .jednak po własciwej konfiguracji (którą mam nadzieję znacznie ułatwia chocby ten wątek) Kodi staje się multiżródłową platformą streamingową zawierąjącą w sobie wszystko co trafia do sieci.
W dodatku masz to wszystko w jednym miejscu ,w ujednoliconej formie plus np. zasoby platform których oficjalnie nawet nie ma w Polsce.
Jest coś szybciej niż na tych platformach albo więcej?
Szybciej- niekoniecznie, materiał musi w jakis sposób trafic do sieci.Bądz to najpierw poprzez platforme streamingową , bądz w przypadku materialow topowej jakosci-musi wyjść na nośniku.
Wiecej- masz np. usługi streamingowe platform : Starz, Paramount,Showtime,Peacock,Itv,Hulu ?