Tutek ,aczkolwiek nie sprawdzony przeze mnie .
Czyli grubsza sprawa, jak ktoś się tyle rozpisał.
Odpuszczam w takim razie na jakiś czas.
Rozumiem, że sam też nie masz dostępu po aktualizacji do Andka13?
Tutek ,aczkolwiek nie sprawdzony przeze mnie .
Szczerze mówiąc już bardzo dawno tam nie zagladałem -nie mam po co.Tapet z tego poziomu nie podmieniam .Rozumiem, że sam też nie masz dostępu po aktualizacji do Andka13?
W najnowszej i jesli uzywasz starszej to możesz śmiało przejść na nowszą, szybciej sie ładuje i odświeża nawet z właczonymi trailerami.Te animacje trzeba wyłączyć w tej najnowszej wersji Titana netflix
Najłatwiej z zip-a. Skórki nie ma w oficjalnym repo Kodi ale ma wsparcie na oficjalnym forum .skórkę instalujemy z zipa
Zauważyłem że jest już kodi20.1 nexus do pobrania oficjalnie
Siedzę na Titanie więc tło ustawiam z poziomu ustawien skórki.A z którego poziomu podmieniasz (o ile w ogóle)?
Właśnie zakonczyłem mój 3 dniowy tydzien pracy (Wyszukiwanie stricte w FEN daje możliwość dowolnej podmiany tła?
Nie piszę tu o tapetach w samej skórce, a w FEN.
Nie tylko beda działac prawidłowo ale nawet możesz zrobic backup ze swojej obecnej kompilacji i załadowac go do v21.Będziesz musiał tylko ustawic formę napisów jesli uzywasz pozycji manulanje i innego koloru niż biały (co szczerze polecam ).A czy wtyczki te co działają na nexus 20 będą działać prawidłowo na 21 chodzi mi o dodatki napisów i czyścik.
I tak i nie. To wersja z oficjalnej strony Kodi jednak nie wersja oficjalna. Możesz ja pobrac również przez dodatek Kodi Installer (klepie z pamieci) z oficjalnego repo .Te 21 nexus to oficjalna jest wersja
Nowy Titan jest tak odpicowany ,że naprawdę mógłbys kazdego wkrecić ,że to oficjalny Netflix z dostępem do kontentu wszystkich platform streamingowychWyszukiwanie stricte w FEN daje możliwość dowolnej podmiany tła?
A z którego poziomu podmieniasz (o ile w ogóle)?
Też już dawno nic nie podmieniałem, ale nie lubię sztucznych ograniczeń. Dla zasady.
Zresztą sporo tam się nasiedziałem swojego czasu.
Ja to się serio dziwie ze kiedykolwiek miałeś dostęp do data z poziomu windowsajak wspomnialem wczesniej google już od androida 10 blokuje dostęp do tych plików
![]()
Zatyrasz sięWłaśnie zakonczyłem mój 3 dniowy tydzien pracy
Śmiej sie ale to wcale nie jest takie proste -pozbierac sie do pracy po 4 dniach pierdzenia w sofęZatyrasz się
Ja również , niestety tylko od poniedziałku do czwartku.....Armanig mówi,że o 7-ej rano,przekręca się na drugi bok
Z której strony ? Ja z tej "oficjalnej"Wziąłem na próbe triala, zobaczymy.