Ładnie, czarno ; )
Ogólnie dobrze to wygląda, a'la Netflixowa skórka jest ok, ale czy bardziej intuicyjna od poczciwego Estaurego?
Nie wiem, musiałbym to dogłębnie przetestować. Cała siła Estuarego to prostota.
Działa nawet stabilnie i do tej pory,przerwało tylko 2 razy
Jej intuicyjnosć jest właściwie taka sama jak apki Netflix-a ,bo po kompletnym skonfigurowaniu jest praktycznie identyczna.
Oczywiscie prócz zawartości..... (i prócz mozliwości prawie dowolnej konfiguracji)
Moim zdaniem Netflix-owi akurat aplikacja to się udała, więc jesli sie jescze zmieni jej zawartość to kombinacja wydaje się prawie idealna.
2x na tym samym,jakimś mało mi znanym kanale,który leciał sobie akurat w tle...Do tej pory, czyli zaledwie dzisiaj. Brawo. Bo przecież nie użytkujesz od roku.
EDIT:
Nie kasuje wiadomości, może komuś się przyda.
Wystarczyło zresetować Trakta i ponownie autoryzować.
"All Cloud Based Clients are banned...Ciekawe jest to,że dużo poważniejszych,prywatnych trackerów,nie ogarnia RD
Powinno, musisz przed załadowaniem backupu ustawić poziom expert w ustawieniach systemowych.Oczywiście, nie wróciło języka napisów, kolorowych tagów, audio itp. ale to moment.
Drugie Kodi zainstaluj nightly v21 lub Kodi Foo obydwa są batdziej stabilne od Mavena.Teraz jak otwieram drugie Kodi Mavena (to które działało wcześniej), po otwarciu samo się zamyka.
Titan Bingie
Ktoś może opisze jak tą skórę skonfigurować ? Na chwile obecna mam czarny ekran z ikonami z lewej strony.
Powinno, musisz przed załadowaniem backupu ustawić poziom expert w ustawieniach systemowych.
Jedynie kolor i ustawiona manulanie pozycje napisów trzeba skorygowac.
Drugie Kodi zainstaluj nightly v21 lub Kodi Foo obydwa są batdziej stabilne od Mavena.
btw.Często powodem zwiechy Kodi (takiej jak u Ciebie) jest ponowna komenda otwarcia ,pomimo że pracuje jeszcze w tle.
Mozna tego uniknać , sprawdzając najpierw procesy w tle .
Tak.Masz na myśli Kodi-System-Expert?
Jutro.Podrzuciłbyś też linki.
Tak.Wyłączałem wszystkie procesy Kodi w tle, tyle że nie najpierw, a potem, jak pojawił się problem. Następnie uruchamiałem na "świeżo" i nic to nie dało.
Rozumiem, że jeżeli nie ubiłem procesu w tle wcześniej, to potem już mogło być za póżno? To masz na myśli, bo to dosyć istotne?
Dokladnie tak.Za każdym razem.Czyli profilaktycznie (jak wszystko jeszcze dobrze działa), przed uruchomieniem Kodi, najlepiej ubić działający w tle i dopiero uruchamiać?
Znalazłem lepszą listę
TOP XXX I Armaniś (×5284785)
Kwestaia nawyku- zwsze przed odpaleniem Kodi sprawdzam jakie procesy są w tle.To ciekawostka powiem Ci, ciekawe ile osób za każdym razem jak kończy korzystać z Kodi, tudzież załącza Kodi, najpierw ubija je w tle - czyli w moim przypadku jest to apka "Backgorund Apps&Process List".
Trochę to problematyczne, dochodzą dodatkowe czynności.