Gra jest świetna zwłaszcza na imprezkach Online tez fajnie polecam !!! P.s Uwaga na pijanych gosci pad moze pofrunąć w stronę TV
Gdzie ją dostanę?
Gra jest świetna zwłaszcza na imprezkach Online tez fajnie polecam !!! P.s Uwaga na pijanych gosci pad moze pofrunąć w stronę TV
Gdzie ją dostanę?
Nie czaję fenomenu tej gry. Dla mnie kręgle są zbyt nudne. Ja na małą imprezkę przy konsoli polecam Zen Pinball. Sprawdzone ;]Gra jest świetna zwłaszcza na imprezkach
Nie czaję fenomenu tej gry. Dla mnie kręgle są zbyt nudne. Ja na małą imprezkę przy konsoli polecam Zen Pinball. Sprawdzone ;]
To forum ma bardziej dojrzałych (wiekiem) użytkowników, ponieważ tematy HD audio i video, bardziej interesują panów którzy około 15-go lub 30 każdego miesiąca odnotowują przyrost gotówki na koncieAle w temacie mamy już 85 głosów. Nie wiem dokładnie ile PS3 jest w Polsce, ale to może być już próbka reprezentatywna.
To zależy od sąsiadów. Przy różnicy wieku +-30 lat mogą niezbyt chcieć się wychowywać. Poza tym oni mają swojego własnego singstara - "Singstar RM Toruń" - mówi Ci to coś
Zamieniasz się na sąsiadów?