lolek ja kupiłem używkę ,gdybyś chciał taką płytę to tylko w grę wchodzi używana .Ukazało się też japońskie wydanie tej płyty - różnica polega na jednym dodatkowym utworze "Solid Rock"
Ten album został zremasterowany w 1996r przez Boba Ludwiga (z wykorzystaniem technologii tzw noise shapingu) .Ta płyta również została wydana na 24 karatowym złocie przez niemiecką firmę Zound Gold ,która wydaje nie tylko złote płyty ,ale także tradycyjne .Rzuć proszę okiem tutaj SCW-Webshop
Mam też jednego kolegę co tak jak i Ty bardzo lubi DS i również ma ogromną wiedzę co do ich płyt, tylko dawno z nim kontaktu nie miałem, bodajże gdzieś w Skandynawii teraz urzęduje
Natomiast co do używanych to trzeba by było kupować od kogoś , kogo się zna lub ktoś zna, bo znam wiele przypadków używanych płyt zarówno cd jak i winylowych i niestety wiele z nich ludzie mówili, pisali, że np jedna czy dwie piosenki na płytach były uszkodzone.. niestety. a z moim szczęściem do używanych rzeczy to wolałbym zapłacić więcej i kupić nową płytę.
Zastanawiam sie jest też taka płyta the best of DS i ja mam ją w jednopłytowym wydaniu, też wyszła w dwupłytowym wydaniu i może też by ją kupić. Nie wiem jak jest z jakością czy to porównywalnie do tej jednopłytowej. Mam składankę ala taką the best w shm, ale tam nie ma wszystkich utworów, jakie są na tej z czerwoną gitarą.
Dziękuję za wyjaśnienie i linka.
Dawno, dzisiaj mnie naszła ochota na jakąś akustycznie nagraną płytę i patrze że Uli nie słuchałem od jakiegoś czasu...płytka z tego co pamiętam to chyba z MM.
Powiem Ci, że ja Lubię Urszulę i budkę suflera , mam ich dużo płyt, ale tą płytę pierwszy raz na oczy widzę i do tego jest akustycznie i z kwartetem smyczkowym. A ja lubię tego typu połączenia