Płyty cd w stereo

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A dzisiaj kolejną japońską płytkę odebrałem tym razem w SHM , moja ulubiona kapela Bon Jovi Circle, mam niby tę płytkę w marketowym wydaniu, ale taniej się udało kupić to z okazji trzeba korzystać.. Ta zostanie na imprezy :) Jest to wydanie z dvd, pewnie jakieś teledyski itp..

bank of america atm near me right now

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jakby kogoś by interesowało to płyta dvd zawiera reportaż z trasy koncertowej.... a ja już odliczam dni na ICH koncert w Warszawie, za pierwszym razem się nie udało musiałem bilety sprzedać, ale tym razem musi wszystko wyjść :)
Też nie wiem czy ktoś zauważył, że jak się kupuje płyty tego typu w Polsce (dig pack) to płyta wsadzana jest jak i wyjmowana bezpośrednio po ścieżce nagranej danej płyty. Japończycy nawet tego typu problem potrafią rozwiązać dając folijkę na płytę, aby nic się z nią nie stało podczas wykonywania wcześniej wymienionych czynności.. Grosze kosztuje i można jak się chce.. tylko trzeba chcieć.
Minus taki, że opakowanie jest troszkę większe od tych z Europy i w stojaki się nie mieści.. tak jak japońskie wydania podwójnych płyt również są deko grubsze... szkoda troszkę, bo to fajnie wygląda jak jest dużo płyt od jednej "kapeli".

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj zaszedłem na chwilkę do nautilusa i wyszedłem z kolejną płytką Sockfischa w SACD , tym razem Paul OBrien - Long may you sin - na tej płycie są utwory innych wykonawców, repertuarowo jak dla mnie fajnie, a dźwiękowo wiadomo jak to u "rybki" i do tego cena fajna. Jest to druga Jego płytka w SACD u mnie w kolekcji.

where is a chase bank near me

ralfik77

Member
Bez reklam
Też mam kilka ich płyt.
Ja natomiast zakupiłem płytę Solid Base promocyjna na Japonię z 1998r oryginał nówka.
Niestety oprócz 3 utworów reszta to lipa.
130zl kosztowała.
Pójdzie na sprzedaż.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Niestety czasem repertuar nie podejdzie na płycie, ja ostatnio staram się gdzieś posłuchać danej płyty choćby w kawałkach, a potem kupuje.. Ale nie wszystko się da posłuchać..

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Za tydzień (11.07) wracają płyty CD do Biedronki ,ok 80 tytułów do wyboru ,m.in Sting ,Kasia Kowalska ,Kiss ,Andrea Bocelli ,The Rolling Stones

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja dzisiaj wcześniej wyszedłem z pracy, bo wiadomo co dzisiaj jest w Wawie , (koncert Bon Jovi***) a przed chwileczką kolejna płytka przyszła mi w XRCD24 tym razem. A. Taylor to już u mnie Jego 4 płytka, pozostałe 3 mam w SACD. I nie wiem jak Wy, ale ja powoli będę się zbierał na moją ulubioną kapelę.******Płytkę jutro się posłucha. No dobra jedn, dwa utwory posłucham przy wyjściem na koncert :).

where is the nearest diesel gas station

Ostatnia edycja:

gatar

Active member
Bez reklam
Za tydzień (11.07) wracają płyty CD do Biedronki ,ok 80 tytułów do wyboru ,m.in Sting ,Kasia Kowalska ,Kiss ,Andrea Bocelli ,The Rolling Stones

Witam.
Wróciły, np. :)
Przechwytywanie.jpg

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Mam ten album Bangles wydany w złocie (lub miedzi) kupiłem w Niemczech w tamtym wieku
Nie ukrywam że to moja ulubiona grupa żeńska wzorująca się trochę na Mamas and the Papas

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja tez te "babki" lubię posłuchać.. troszkę młodości się przypomina.. a jakość w sacd naprawdę fajna, tylko mniejsza dynamika jak to w wielu przypadkach w sacd, ale na dobrym wzmaku będzie luksio..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Po małych przygodach, ale w końcu doszły do mnie pierwsze trzy płyty z wytwórni ABC records, pod względem samego wydania płytki prezentują się fajnie szczególnie te wdania „książkowe” a i pod względem jakości nagrania płyty prezentują się świetnie i za całkiem przyzwoite pieniądze o ile samemu będziemy chcieli się zająć kupnem płyt, bo niestety kupowanie tych płyt w Polsce wychodzi już więcej, albo zdecydowanie więcej w zależności od wykonawcy. Ale jestem bardzo zadowolony z tego co usłyszałem i tak sobie myślę jaka musi być jakość tych płyt w wersji AAD..:)

shell gas station open 24 hours

the nearest td bank

gas stations around me open

photo upload internet

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj kolejna płytka przyszła, tym razem w shm Nightwish - składanka, polowałem na inną , ale niestety nie chce wyjść w czymś lepszym, aniżeli to co jest w marketach, więc zdecydowałem się na zakup właśnie tego wydania. A propo , jeśli mowa o tej drugiej składance to pierwszą kupiłem Made in Ukraina i to co było w niej najlepsze to cena w stosunku do tej np z Empicu, ale jakość była dramatyczna, szkoda kasy na ich płyty. Kupiłem więc i tak z Empiku, ale jak do tej pory nie chce wyjść w żadnym innym wydaniu. Szkoda, bo bardzo ją lubię, ale i ta jest spoko. Jak ktoś lubia ich to polecam.

A tu Nightwish w całej okazałości :)

jacrac

New member
Ciekawa ta płyta Long Live Analog - Anna: My Funny Valentine. Gdzie ją kupiłeś?
Można zamówić przez stronę abcrecord.com? abcrecord.com/en/goods.php?id=5875

Do góry