Płyty cd w stereo

gatar

Active member
Bez reklam
Moje ostatnie odkrycie. Posłuchajcie. Fajne granie.

leb.jpg

Witam.

Nareszcie :) Prawie 9 lat czekałem na nową płytę. Muszę posłuchać :)

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Ataszek szybki jesteś ,Lenny jutro w Biedronce a dzisiaj już u Ciebie :)

Taka ciekawostka odnośnie tego albumu .Jest to najlepiej sprzedająca się płyta w karierze Lenny Kravitza sprzedał jej ponad 3 miliony kopii ....ale pomógł w tym przypadek właściwie jeden premierowy utwór "Again" ,to świetny kawałek do którego nakręcono również świetny klip w którym wystąpiły dwie piękne kobiety Gina Lynn Gershon ( z którą Lenny jest w pokoju hotelowym ) i Teresa Lourenco (kelnerka z baru) w której Lenny się zakochał i próbuje się z nią spotkać

Pawel_Sz85

Klub HDTV.com.pl
VIP
To i ja się pochwalę ostatnim zakupem. Tanie płytki. W sumie za 3 koło 60zł. Warto. Dziś u mnie Cohen czaruje swoim wokalem.

p-c.jpg

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Tym razem Biedronka przygotowała niespodziankę dla kinomanów ,od najbliższego poniedziałku (6.05) płyty DVD z filmami - 250 tytułów w ofercie

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dobrze jest mieć dobrego sąsiada, który w czasie urlopu popilnuje domu, a przy okazji kupi płytę jak się o to poprosi :) , tak jak wspomniałem we wcześniejszym poście Stanisława płytkę kupiłem jest to dobry zakup, dosyć fajne teksty z dobrą muzyką, którą można sobie posłuchać w chwilach relaksu w zaciszu domowym. Wrzuciłem zdjęcie co sam artysta napisał o tej płytce..

gas station gas station near me

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj mi przyszła druga płytka Bon Jovi z tych co próby czasu pierwszy egz. nie dał rady... ale płyta pomimo, że nowa zafoliowana z hologramem to opakowaniu daleko do tych z Japonii, gdzie tam pudełka to jakby wyszły z fabryki w tym dniu co się otrzymuje płytę.. Za 100 lat może Europa dogoni Japonię w jakości.....
forensic anthropologist education requirements

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kilka dni przed wyjazdem majowym byłem u kumpla i posłuchałem kilku piosenek z najnowszej płyty Dody, jest na niej kilka znanych coverów (np Krakowski spleen, niech żyje bal...) w dość fajnych aranżacjach, jak również kilka Jej utworów, ale to co też jest warte odnotowania to fakt, że cała płyta była nagrywana we współpracy z Wojtkiem Zielińskim (a nie jak to myślałem, po jednym teledysku, że to tylko ten jeden utwór) i jego zespołem. Powiem szczerze, że dosyć fajnie jest to zrobione zarówno pod względem artystycznym jak i tym technicznym, gdzie gro różnych instrumentów jest słyszalna na dość dobrym poziomie, a co nie jest proste, szczególnie u naszych rodzimych artystów. Może wzięła sobie przykład z Perefectu, który to również współpracował z wyżej wymienionym kompozytorem, aranżerem, dyrygentem, muzykiem :) Też dla ciekawości napiszę, jego zespół bodajże składa się z około 60 muzyków z czego około (jak dobrze pamiętam) 80% to kobiety … I tu potwierdza się co wielu artystów mówi, że kobiety mają ”to coś”, jeśli chodzi o granie na instrumentach co w wielu przypadkach się potwierdza, a i miłe jest to dla oczu. :) . Wobec czego i ja sobie kupiłem tę płytkę .. Do tego jakość zdjęć i generalnie wydania tej płyty naprawdę jest fajna co też jest mniejszym, albo większym plusem dla wielu osób.

fallout 4 experimental serum
i tu kilka zdań od Wojtka ...

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolejne dwa "Japończyki" tym razem w SHM doszły do mnie, pierwsza z nich greatest hits grupy Heart, myslę, że każdy zna te Panie, albo prawie każdy... :) i tak jak ostatnio w innym wątku pisałem kolejny raz opakowania płyty są bez jednej ryski jakby wyszły z fabryki, mam nadzieję, że kiedyś dojdzie ta jakość również do Europy..

Do góry