Myślałem, że to vinyl
Ale jak na kompie widzę fotkę, to faktycznie widać, że to CD.
I jak Ci się podoba? fajnie sekcja dęta brzmi...
Ciągle nie przesłuchana. Chyba dopiero jutro. Dziś spontanicznie wybrałem się do Warszawy.
Myślałem, że to vinyl
Ale jak na kompie widzę fotkę, to faktycznie widać, że to CD.
mi dla odmiany na razie srednio muzycznie. Tak samo tracker tez nie był moim ulubionym.
I kolejne dwie płytki od Stockfischa w SACD, tym razem dla odmiany coś męskiegoale równie fajnego.. i fajnie nagranego..
Mam to samo. Tez wpada lepiej w moje gusta niż poprzednia. Jest lepiej i łamię się czy nie kupić, ale mam inne ulubione płytkiMK nowa płyta troszkę lepsza niż Tracker, ale na pewno nie będę do niej często wracać.
To już grubo. Te płytki sa rewelacyjne chyba niemal na kazdym zestawie, a co dopiero na takim Hi...A ja dzisiaj miałem okazję na zestawie Maka posłuchać A. Taylora płytki w SACD z orkiestrą symfoniczną (jutro, albo pojutrze też ją kupię) oraz ze Stockfischa płyty winylowej P. Obriena , jestem zadowolony z tego co usłyszałem, chociaż chyba jednak Accu bardziej do mnie przemawia, ale to co chciałem podkreślić to fakt, ze jak takie płyty się słucha naprawdę na czymś fajnym to jednak człowiek wie na co pieniądze wydaje kupując tego typu płyty.. Ale potem po takiej wizycie u znajomego trzeba wrócić do siebie i jest delikatne zderzenie z rzeczywistością
Ale nikt przecież nie mówił, że będzie lekko..
Pakolo jak wypada jakościowo Tidal hifi w porównaniu do płyt cd ? Pytam bo chodzi mi po głowie zakup bluesound do tidala właśnie.
Wiele czynników na to ma wpływ, a oczywistą oczywistością, player, na którym odtwarzamy.Paweł Lolek
Ja Wam nie odpowiem jak to jest z jakością Tidala w porównaniu do CD bo aktualnie mój sprzęt to mega szrot i osobiście nie słyszę różnicy między cd a Tidalem Hifi. Lepiej o to zapytać kogoś kto ma daca i używa Tidala. Z tego co pamiętam to Henry miał daca podłączonego do Himedia i może robił takie porównanie. Dla mnie Tidal to wygoda bo mam albumy w jednym miejscu i słucham czy to w samochodzie, z playera Himedia, telefon biurze.